Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Rīgas un Liepājas vindsērfinga skolas apvieno spēkus

Anda Podziņa, 19.04.2011. 11:01

Šā gada pavasarī divas spēcīgākās vējdēļu burāšanas skolas Latvijā, Rīgas un Liepājas vindsērfinga skolas, apvienojas vienā - Latvijas Olimpiskā burāšanas skolā.
Rīgas un Liepājas vindsērfinga skolas apvieno spēkus

Viens no Latvijas Olimpiskās burāšanas skola dibinātājiem Jānis Preiss informēja, ka abas skolas apvienošanās, lai Latvijas jauniešiem sniegtu vindsērfinga apmācību un treniņus daudz augstākā kvalitātē. „Mūsuprāt, ļoti būtiski piedāvāt jauniešiem pēc iespējas labāku apmācību, ja vēlamies popularizēt vindsērfingu, kā sporta veidu, Latvijā un sagatavot augstas raudzes sportistus, kas varētu gūt panākumus arī starptautiskās sacensībās. Ideja par apvienošanos radās jau sen, jo bija skaidrs, ka tas ir labākais veids kā padarītu treniņu un sacensību procesu daudz efektīvāku un pilnveidotu to."

Skola, divās filiālēs, turpinās strādāt kā ierasts Liepājā, kluba "Rietumkrasts" teritorijā, un Rīgā, Jaunciema ostā, Ķīšezerā. Fiziskās sagatavotības nodarbības un treniņu procesi uz ūdens paredzēti vairākas reizes nedēļā, dažādu līmeņu braucējiem, gan sportistiem, gan tādiem, kas grib aktīvi pavadīt vasaru un gūt jaunus iespaidus.

Skola ir atvērta jaunu audzēkņu uzņemšanai jebkurā brīdī. Nav noteiktu uzņemšanas laiku. Ja vēlaties nodarboties ar vindsērfingu, droši var pieteikties. Tiek uzņemti visi jaunieši vecumā no 8 līdz 18 gadiem.

"Vindsērfings bērniem kļuvis daudz pieejamāks nekā bija līdz šim. Pašiem mazākajiem un iesācējiem skola ir nodrošinājusies ar visu nepieciešamo inventāru. Mums ir arī jauniešu olimpiskās klases inventārs Techno 293 un RS:x, Esam izvirzījuši visaugstākos mērķus un tiecamies tos īstenot soli pa solim. Ceram, ka kādreiz no šiem mazajiem censoņiem izveidosies nākamie Olimpiskie čempioni," pastāstīja Jānis Jēkabsons, vindsērfinga skolas vadītājs.

Pieteikties apmācībām vindsērfinga skolā iespējams: Rīgā, Brīvības ielā 208, topošajā sērfošanas veikalā „PORT MANANA" pie Jāņa Preisa (mob. 29298936, e-pasts janis.preiss@portmanana.lv) vai Liepājā, pie Jāņa Jēkabsona (mob. 29490993. e-pasts info@rietumkrasts.lv).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV