Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Lieldienu pasākums „Veidosim Lieldienu prieku kopā!" Jūdažos

T. Boguševiča, 19.04.2011. 11:22

Svētdien, 24. aprīlī, plkst. 15.00 Jūdažu Sabiedriskā centra pagalmā notiks Lieldienu pasākums „Veidosim Lieldienu prieku kopā!".
Lieldienu pasākums „Veidosim Lieldienu prieku kopā!" Jūdažos

Kopā ar Rīgas Latviešu biedrības Folkloras komisijas „Sprīdīša skolu" un Siguldas bērnu un jauniešu interešu centra Jauniešu iniciatīvu centra "Mērķis" jauniešiem pasākuma dalībnieki varēs izzināt materiālu, no kā tiks gatavoti putni un izspēlēt pavasara teātra izrādi.

Būs Lieldienu rituāli un rotaļas, pūpolkoku izzinošā darbnīca, pūpolputnu galveno detaļu veidošana ar „Mērķa" jauniešiem, pūpolputnu sugas noteikšana un piešķiršana un putnu teātra spēlēšana.

Visiem dalībniekiem tiks izsniegta Lieldienu liecība, kurā tiks izliktas atzīmes radošajās darbnīcās. Ikvienam Lieldienu liecībiņas īpašniekam būs iespēja nopelnīt balvu - Zelta oliņu.

Lai šogad nekostu odi un mušas, varēs izšūpoties šūpolēs, nokrāsot savu Lieldienu olu, radošajās darbnīcās no dabas materiāliem darināt Lieldienu pārsteigumus. Pasākumu solījušies apmeklēt arī īsti Lieldienu zaķi.

Nāciet lustēt lieli un mazi, līdzi ņemiet savu krāsoto olu un piedalieties olu cīņās!

Ieeja pasākumā brīva.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV