Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Ķīpsalā būs Lieldienu zaķi, dziesmas, danči un olu kaujas

Inese Libere, 20.04.2011. 10:34

Dziesmas, danči, rotaļas, šūpošanās, olu kaujas un daudz kas cits aizraujošs un interesants gaidīs bērnus 23. un 24. aprīlī Ķīpsalā, kur pirmoreiz mājdzīvnieku un zooindustrijas izstādē "Pūkainās dienās Ķīpsalā 2011" būs atsevišķa "Ģimenes halle".
Ķīpsalā būs Lieldienu zaķi, dziesmas, danči un olu kaujas

Abas dienas "Ģimenes hallē" uz skatuves notiks koncerts, kurā Lieldienu noskaņās dziedās, dejos un arī spēlēs teātri bērnu kolektīvi no Cēsīm, Bauskas, Kuldīgas, Ogres, Dobeles, Talsiem un Rīgas. Koncerta īpašie viesi būs Vītolu ģimene un Graumaņu ģimene, kas dziedās un ies rotaļās kopā ar mazajiem izstādes apmeklētājiem. Dziedošās ģimenes sadziedās 23. aprīlī no plkst. 14.00 līdz 15.30 un 24. aprīlī no plkst. 13.30 līdz 15.00.

"Ģimenes hallē" mazie apmeklētāji varēs doties gan aizraujošā rotaļu virpulī atrakciju parkā "Lec un Minies", gan atsevišķā aktivitāšu zonā nodoties dažādām radošām un fiziskām aktivitātēm, ko piedāvās veikals "Lāčuks", uzņēmums "Dansukker" un citi.

"Dansukker" stendā varēs nogaršot vaniļas saldējumu un populārā pavāra Laura Aleksejeva gatavotu desertu. Turpat varēs arī nofotografēties kopā ar Lieldienu Zaķa ģimeni, piedalīties ekspreskonkursā un saņemt apsveikuma kartiņu savam izstādes favorītam. Arī "Pure Food" mazo apmeklētāju priekam rīkos konkursus gan uz skatuves, gan savā "Pure Food" zonā.

Latvijas Piensaimniecības muzeja stendā ikviens varēs pamēģināt slaukt "govi", kult sviestu, to nogaršot un arī iegādāties.

Lai vasarā odi nekostu, varēs izšūpoties Lieldienu šūpolēs un iesaistīties olu kaujās ar līdzi paņemtajām krāsainajām Lieldienu olām.

Turpat hallē varēs aplūkot arī mākslas skolu un vispārējās izglītības iestāžu audzēkņu radošo darbu un gleznu izstādi-konkursu. Pasākuma noslēgumā notiks labāko darbu apbalvošana.

"Pūkainās dienās Ķīpsalā 2011" apmeklētāji varēs vērot arī pasaules labākos kaķus Vispasaules kaķu izstādē, visdažādākos šķirnes suņus starptautiskajā suņu izstādē, garaušu šķirnes trušu izstādē varēs apskatīt putnu dārzu ar cāļiem, vistām, pērļu vistām, pīlēm, tītariem, fazāniem, zosīm, dekoratīvajiem baložiem un paipalām, dekoratīvos grauzējus un eksotiskos dzīvniekus. Notiks arī dažādi šovi, konkursi un paraugdemonstrējumi.

Norises laiks un vieta:
23. un 24. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā

Biļešu cenas:
Bērniem līdz 4 gadu vecumam – ieeja bez maksas!
Bērniem no 4 līdz 18 gadiem – Ls 2,00
Pensionāriem – Ls 2,00
Pieaugušajiem – Ls 3,00
Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm – ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni vai 1 pieaugušais un 3 bērni) – Ls 8,00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV