Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Radošā darbnīca „Zombiji, dzīvie miroņi un ērmriteņi '11"

Toms Kohs, 26.04.2011. 09:31

Apvienība „Apokalipses Jātnieki" aicina uz šī gada lielāko notikumu ērmriteņu būvēšanas jomā.
Radošā darbnīca „Zombiji, dzīvie miroņi un ērmriteņi '11"

No 29. aprīļa līdz 4. maijam Rīgā, Andrejsalā, „Apokalipses Jātnieku" garāžās norisināsies ērmriteņu (angl. freakbike, frīkbaiks) izgatavošanas darbnīca.

Šis ir jau piektais gads, kad tiek rīkota ērmriteņu radošā darbnīca, un, tāpat kā iepriekš, arī šogad turpinām uzturēt tradīciju – pārveidot dalībnieku un viesu priekšstatus par to, kādam jābūt, kā jāizskatās un kā jāpārvietojas ar velosipēdu. Tas, kas tiks izgatavots šogad, pārsteigs pat vispieredzējušākos velo-prātus!

Pēc vairāku dienu sūra darba, metināšanas, skrūvēšanas un dažādu pieejamo materiālu pielāgošanas Rīgas ielās izbrauks jaunu dzīvību ieguvušie ērmriteņi. Katrs izgatavotais velosipēds būs tapis no savu dzīvi jau nodzīvojušām un tagad atdzīvinātām citu velosipēdu sastāvdaļām un citiem materiāliem - kādreizējiem šīs pasaules labumiem.

Ērmriteņi sevī iemieso radošo brīvību, atklāj katra autora konstruktora spējas, vienlaikus iedvešot nelielu bijību pret personu, kas to vada.

Radošās darbnīcas noslēguma parāde Rīgas ielās notiks 4. maijā ap plkst. 14:00. Uz parādi aicināti arī visi iepriekšējo darbnīcu dalībnieki, kuriem vēl ir saglabājušies ripojoši ērmriteņi, kā arī visi „Apokalipses Jātnieku" draugi un atbalstītāji. Pēc parādes izbrauciena sekos svinīgs ērmriteņu radošās darbnīcas noslēgums Andrejsalā, „Velozaurā".

Pieteikšanās:

Piedalīties var ikviens, kas jūt sevī vēlmi pēc ērmriteņa un kam ir kaut nelielas prasmes, lai to izgatavotu. Dalību lūdzam pieteikt līdz 26. aprīlim, uz e-pastu freakbike.lv@gmail.com atsūtot sava projekta skices, kā arī vārdu, uzvārdu un kontakttālruni.

Papildus informācija: www.freakbike.lv
Seko mums tviterī: @Yaatnieki

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV