Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Akcija „Jaunietis jaunietim"

Inese Pučeka, 26.04.2011. 12:37

Biedrība „Jaunatne smaidam" jau trešo reizi rīkos akciju „Jaunietis jaunietim" Tās mērķis ir piesaistīt jauniešu uzmanību notiekošajam mums apkārt – vietējā sabiedrībā.

"Apmeklējot 29 apdzīvotas vietas, dalīsimies pieredzē un zināšanās par jauniešu iespējām, līdzdalību, neformālo izglītību, brīvprātīgo darbu, nevalstiskajām organizācijām, kā arī citām jauniešiem aktuālām tēmām un ne tikai. 2011. gads ir Eiropas Savienības Padomes izsludinātais Eiropas brīvprātīgā darba gads, tādēļ, galvenais uzsvars akcijai tiks likts uz brīvprātīgo darbu vietējā un starptautiskā mērogā," pauž biedrības pārstāvji.

Akcijas maršruta kopgarums ir 260km, pārgājiena laikā ir plānots aptaujāt garāmgājējus, sniegt aktuālo informāciju, veikt pētījumu par jauniešu līdzdalību un aktivitātēm visos četros Bauskas rajona novados, caur kuriem vīsies akcijas dalībnieku piedzīvojums. Iespējams, ka akcijā piedalīsies arī brīvprātīgie jaunieši no dažādām Eiropas valstīm.

"Mēs nevēlamies mācīt, mēs vēlamies dot informāciju un rosināt jauniešus pašiem sevi pilnveidot," mudina akcijas organozatori.

Akcijā var piedalīties jaunieši no 15 līdz 30 gadu vecumam, akcija ilgs desmit dienas, tā sākas šā gada 30. jūnijā. Interesenti pieteikties var līdz 16. jūnijam, dalības maksa ir 15 Ls, kas paredzēti pārtikas iegādei.

Pieteikšanās anketu atradīsiet: http://ej.uz/akcija_jj

Neskaidrību hadījumā rakstīt: lauris.igaunis@jaunatne-i.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV