Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sestdien – tradicionālā pavasara talka Andrejsalas spodrībai

andrejsala.lv, 29.04.2011. 10:04

Turpinot iepriekšējos gados iesākto tradīciju, sestdien, 30. aprīlī, tiks rīkota Andrejsalas sakopšanas talka. Šogad lielākais uzsvars tiks likts uz Andrejsalas dienvidu gala sakopšanu. Dažu stundu laikā paredzēts sakopt Andrejostas krastmalu, Tirgus laukumu un skvēru, zaļo teritoriju ap Naivās mākslas muzeju, bijušo degvielas uzpildes staciju un A. Rezidencēm.
Sestdien – tradicionālā pavasara talka Andrejsalas spodrībai

Talkas rīkotāja SIA Jaunrīgas attīstības uzņēmums iespēju robežās parūpēsies par darba cimdu, slotu, liekšķeru, grābekļu, lāpstu, ķerru un atkritumu maisu pieejamību, kā arī gādās par konteineriem un to satura izvešanu. Talcinieki ir aicināti ņemt līdzi savus iecienītos darba rīkus, kā arī ģimeni, draugus un domubiedrus, jo tā būs jauka iespēja iepazīt Andrejsalu vēl labāk, izbaudīt dienu svaigā gaisā un pastrādāt plecu pie pleca ar saliniekiem!

Talkotgribētāju pulcēšanās – pulksten 9.30 Andrejsalas Tirgus laukumā starp Naivās mākslas muzeju un veikalu Spirits & Wine, kur arī būs pieejama informācija par sakopjamo teritoriju, atkritumu novietošanu un talkas norisi. Sakopšanas darbus Andrejsalas dienvidu galā koordinēs studijas Peahen komanda. Sīkāka informācija – pa e-pastu janis.cunskis@gmail.com vai tālruni 20226600.

Lai sakopšanas darbi veiktos labāk, Andrejsalas iemītnieki un viesi tiek aicināti neiebraukt Andrejsalas dienvidu gala teritorijā ar mašīnām; tās varēs novietot stāvlaukumā pie lielā enkura pretī ēkai Andrejostas ielā 4.

Pēc sakopšanas darbiem talcinieki tiks aicināti uz kopīgu pikniku. Ja ir vēlme pievienoties, paņemiet līdz grilu un kaut ko cepamu! Atspirdzinošus dzērienus būs iespējams iegādāties Andrejsalas veikalā Riga Spirits & Wine Outlet.

Talkā aktīvu dalību jau pieteikuši Andrejsalas pastāvīgie iemītnieki mākslas studija Peahen, dizaina studija Rijada, Riga Spirits & Wine Outlet, senlietu veikals Viss antīkais, piedzīvojumu organizētāji Lūzumpunkts, Young and Hungry, Apokalipses jātnieki, taču aicināti arī citi palīdzētgribētāji, lai sakoptu Andrejsalas publisko vidi, kur pašiem pavadīt laiku darbā un atpūtā.

Tiekamies Lielajā talkā Andrejsalā jau sestdien!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV