Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Cēsnieku svētkos Tirgotāju iela gaida amatnieku un tirgotāju pieteikumus

Informāciju sagatavoja: Daiga Janševska, 02.05.2011. 15:55

Tirgotāju iela, kas tiks atvērta 28.maijā Cēsnieku svētku ietvaros, gaida amatnieku un tirgotāju pieteikumus dalībai svētkos līdz 25.maijam plkst.17:00. Svētku vizuālais akcents šogad būs baltā krāsa.
Cēsnieku svētkos Tirgotāju iela gaida amatnieku un tirgotāju pieteikumus

Tirdzniecība tiks organizēta 28.maijā no plkst.9:00 – 18:00 Rīgas ielas garumā, sākot no Vienības laukuma līdz Rožu laukumam.

Svētku tirgū aicinātas tirgoties juridiskās un fiziskās personas, kuras realizē pašu gatavotu produkciju, pašu izgatavotos mākslas un amatniecības izstrādājumus, pašu izaudzētos lauksaimniecības produktus, pašu vāktus un/vai pārstrādātus savvaļas augus un ogas, kā arī grāmatas un preses izdevumus. Īpaši aicināti amatnieki, kuri tirgū demonstrētu visdažādākos amatus, un kur savu veiklību, prasmi un iemaņas varētu izmēģināt ikviens Svētku tirgus apmeklētājs. Svētku moto „Baltie svētki" un koncepcijas ietvaros, dalībniekiem būs jāņem vērā organizatoru norādījumus par produkcijas, apģērba un tirdzniecības vietas vizuālo noformējuma pieskaņošanu šai stilistikai. Maksa dalībai Tirgotāju ielā noteikta Ls 4,50 par tekošo metru.

Par tirdzniecību pieteikties pie Dzintara Sprīvuļa (29765100); Agates Kreicbergas (26885200) vai Jura Markova (29406310).

Jau ziņots, ka maija beigās no 27.līdz 29.maijam Cēsis svinēs pilsētas svētkus, kuri šogad tiks saukti par Cēsnieku svētkiem. Pilsētas svētku svinības iecerētas kā plaša pasākumu programma trīs dienu garumā ar aktivitātēm. Sīkāk par pasākumu skatīt www.cesis.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV