Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

„Juglas vārti" ieskandina vasaru

Kristīne Andruce, 02.05.2011. 15:58

14.maijā no plkst. 10:00 līdz 15:00 radošajā un izstāžu, kā arī pasākumu telpā „Juglas vārti", Brīvības gatvē 401c, ar mūziku, dziesmām, dejām un skanīgām aktivitātēm tiks ievadīta gada vislīksmākā sezona – vasara.

Biedrības „Juglas vārti" darbības laikā, izstāžu un pasākumu telpā, placī laikā no pavasara līdz rudenim (pasākumu plāns pieejams „Juglas Vārti" interneta vietnē -http://www.juglasvarti.lv/) tiek rīkotas izstādes un gadatirgi ar Latvijas amatnieku, meistaru, tirgotāju un mākslinieku iesaistīšanos, īpašu atmosfēru radot un nodrošinot Latvijas izpildītājiem – mūziķiem, dejotājiem u.tml.

14.maijā rīkotais „Muzikālais gadatirgus" balstīsies uz skaņām, izpildītājiem un mūzikas radīto prieku un baudu, kuru nosūtīs gadatirgus apmeklētājiem, nodrošinot radošu un līksmu omu visai dienai un nedēļas nogalei, ko radīs īpašais „Muzikālā gadatirgus" koncerts, iesaistoties arī dejotājiem.

Mazākajiem apmeklētājiem būs iespēja kļūt par jaunajiem mūziķiem, bērnu aktivitātēs organizējot īpašu muzikālo meistardarbnīcu ar īpaši sagatavotiem mūzikas instrumentiem, kā arī bērniem būs iespēja tos radīt pašiem.

Gadatirgus laikā būs iespēja iegādāties radoši un oriģināli neatkārtojamus Latvijas meistaru un amatnieku darinājumus- sākot ar smalkmaizītēm līdz pat traukiem.

Koncerts bez maksas.

Aicināti pieteikties tirgotāji.

Resursi internetā:
http://www.juglasvarti.lv/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV