Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Valmierā norisināsies Ģimenes svētki

Elīna Neimane, 03.05.2011. 11:43

Sestdien, 7.maijā, Valmieras pilsētā norisināsies Ģimenes svētki, kuros visas dienas garumā kā mazie, tā arī lielie pilsētas iedzīvotāji un viesi varēs piedalīties dažādās aktivitātēs, atklājot ko jaunu un pavadot laiku kopā ar savu ģimeni.

Svētku aktivitātes visai ģimenei norisināsies vairākās pilsētas teritorijās. No plkst.11.00 līdz plkst. 14.00 pie Valmieras Kultūras centra norisināsies Valmieras Jaunatnes centra „Vinda" radošās darbnīcas, galda spēles un dažādas atrakcijas kopā ar SIA „Lec un minies". Savukārt plkst. 13.00 pie Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcas būs iespēja vērot improvizācijas teātra uzstāšanos, kurā piedalīsies Valmieras Drāmas teātra aktieri.

Ģimenes svētku dienas izskaņā plkst.17 Valmieras Kultūras centrā notiks dziedošo ģimeņu koncerts kopā ar radio raidījumu „Greizie rati". Koncertā piedalīsies Krastiņu ģimene (Māra un Oļģerts ar meitām Elīnu un Evu) no Valmieras, Nelda Bailīte un Juris Irmejs ar meitām Kristīni un Rūtu no Burtnieku novada Matīšu pagasta, Manguļu ģimene no Ogres (Arturs un Linda ar bērniem Laimu un Emīlu), kā arī Medeņu ģimene. Koncertu vadīs Vidvuds Medenis. Ieeja bez maksas.

Jāpiebilst, ka 7.maijā ģimenes aicinātas piedalīties arī Valmieras un tās apkārtnes vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākumos – atbalstīt laivu marša „Abuls – Gauja" dalībniekus, kā arī piedalīties Gardēžu piknikā, kas norisināsies Valmieras pilsdrupās no plkst. 11.00. Tajā būs iespēja nobaudīt Dikļu pils restorāna īpašo sparģeļu ēdienkarti, kafejnīcas „Jauna Saule" ceptās pankūkas, restorāna „ Rātes Vārti" nacionālās virtuves ēdienu, Rūjienas Saldējuma kokteili, kā arī baudīt un izgaršot citus Valmieras un tās apkārtnes īpašos gardumus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV