Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Mātes dienā aicina svinēt svētkus Cēsu Pils dārzā

Daiga Janševska, 03.05.2011. 16:05

Svētdien, 8.maijā Latvijā tiks svinēta Mātes diena, kas parasti tiek svinēta maija otrajā svētdienā. Cēsīs uz Mātes dienas svētkiem ģimenes aicinātas pulcēties Jaunās pils dārzā no plkst.12:00, kur būs muzikāla leļļu izrāde bērniem, rotaļas, radošās darbnīcas un dziedošajiem iespēja sniegt muzikālu sveicienu – karaokes versijā.
Mātes dienā aicina svinēt svētkus Cēsu Pils dārzā

Cēsu Pils dārzā viesosies Liepājas ceļojošais leļļu teātris "Maska" ar muzikālu leļļu izrāde bērniem "Draudzēsimies", bet pēc izrādes - rotaļas ar rūķi Šostiku Bostiku. Neizpaliks arī tradicionālās radošās darbnīcas, kurās ikviens varēs izgatavot dāvanu savai māmiņai. Tie, kas vēlēsies sniegt muzikālu pārsteigumu, aicināti piedalīties bērnu karaoke dziedāšanas maratonā.

Cēsu Pils kompleksa dāvana ģimenēm svētku dienā 50% atlaide ieejas biļetei! Par vienu ieejas biļeti varēs apmeklēt gan svētku dienas pasākumus Pils dārzā, gan izstaigāt Viduslaiku pili, apskatīt Cēsu Vēstures un mākslas muzeja un Izstāžu nama izstādes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV