Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Ģimenes svētkos Valmieras muzeju varēs apmeklēt bez maksas

Elīna Neimane, 05.05.2011. 10:36

Sestdien, 7.maijā, Valmieras pilsētā norisināsies Ģimenes svētki, kuru ietvaros visas dienas garumā kā mazie, tā arī lielie pilsētas iedzīvotāji un viesi varēs piedalīties dažādās aktivitātēs, atklājot ko jaunu un pavadot laiku kopā ar savu ģimeni. Svētku dienā ģimenēm būs iespēja arī apmeklēt Valmieras muzeju bez maksas.

Dažādas aktivitātes visai ģimenei norisināsies arī citviet pilsētā. No plkst.11.00 līdz plkst. 14.00 pie Valmieras Kultūras centra notiks Valmieras Jaunatnes centra „Vinda" radošās darbnīcas, galda spēles un dažādas atrakcijas kopā ar SIA „Lec un minies". Savukārt plkst. 13.00 Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā būs iespēja vērot improvizācijas teātri „Vai mēs esam Dieva bērni?", kurā piedalīsies aktrises Astra Baumane, Skaidrīte Putniņa un Lelde Kalēja.

No plkst. 11.00 ģimenēm ar bērniem būs iespēja izbaudīt izzinošas, sportiskas un gardas svētku aktivitātes arī Valmieras vecpilsētā, kur norisināsies Gardēžu pikniks. Tajā varēs nogaršot Valmieras pusē ražotu produkciju – būs gan Dikļu pils restorāna, kafejnīcas „Jauna Saule" un restorāna „Rātes Vārti" īpašie piedāvājumi, gan arī „Rūjienas Saldējuma" kokteilis, z/s „Adzelvieši" kaņepju izstrādājumi un citi Valmieras un tās apkārtnes ražotāju piedāvājumi. Par īpašu baudījumu būs parūpējies arī Valmieras „Džeza klubs", savukārt daudzveidīgu kultūras programmu piedāvās brīvā laika organizēšanas centrs „Māja".

Pēc gardumu baudīšanas, turpat vecpilsētā lieli un mazi aicināti izkustēties mini golfā, ko piedāvās aktīvās atpūtas komplekss „Avoti". Meistarīgākie un precīzākie spēlētāji balvā saņems dāvanu kartes. Jāpiebilst, ka 7.maijā visas dienas garumā atpūtas kompleksā „Avoti" ģimenēm ar bērniem būs iespēja izbaudīt aktīvās atpūtas iespējas par īpaši draudzīgam cenām. Darbosies gan mini golfs, dabas taka – labirints „Koku skola", gumijlēkšanas batuti „Sienāzis", gan arī būs pieejamas piknika vietas.

Dienas izskaņā plkst.17 Valmieras Kultūras centrā notiks dziedošo ģimeņu koncerts kopā ar radio raidījumu „Greizie rati". Koncertā piedalīsies Krastiņu ģimene (Māra un Oļģerts ar meitām Elīnu un Evu) no Valmieras, Nelda Bailīte un Juris Irmejs ar meitām Kristīni un Rūtu no Burtnieku novada Matīšu pagasta, Manguļu ģimene no Ogres (Arturs un Linda ar bērniem Laimu un Emīlu), Grīnhofu ģimene no Ogres (Liene un Reinis ar meitu Agati un dēliem Dāvi un Valteru), kā arī Medeņu ģimene. Koncertu vadīs Vidvuds Medenis. Ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV