Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Aizraujošs pasākums māmiņām un viņu ģimenēm „Māmiņdiena 2011"

Kristaps Budrēvics, 05.05.2011. 11:33

Šogad jau otro reizi 8. maijā plkst. 12:00-14:30 atpūtas un ēdināšanas kompleksa „Zemnieka cienasts" teritorijā norisināsies „Māmiņdiena 2011". Arī šogad māmiņām būs pieejami bez maksas skaistumkopšanas pakalpojumi un konsultācijas, bet lai labi un aktīvi varētu atpūsties ne vien māmiņas, bet arī viņu ģimenes, paralēli individuālajām aktivitātēm un konkursiem norisināsies Māmiņu vešanas sacensības, Swedbank orientēšanās, kā arī SIA „Viesu Līči" piena ātrdzeršanas sacensības.
Aizraujošs pasākums māmiņām un viņu ģimenēm „Māmiņdiena 2011"

Jaunākajai paaudzei būs iespēja piedalīties astoņās indivduālajās aktivitātēs, bērnu stūrītī zīmēt apsveikumu kartiņas māmiņām un izmēģināt spēkus populārajā spēlē twister, kā arī iepazīties ar populāro Vinniju Pūku.

Šī gada pasākums sola daudz interesantu aktivitāšu, pārsteigumu un balvu, kā arī iepriekš painformējot organizatorus pa tel. 26199362 vai e-pastu mamindiena@gmail.com , būs pieejams transports no Jelgavas uz pasākuma norises vietu un atpakaļ.

Šogad pasākumu atbalsta AS „Swedbank", kas sarūpējusi balvas, kā arī SIA „Viesu Līči", kas nodrošinās apmeklētājus ar uzkodām un vietu, kur jauki atpūsties un pavadīt laiku kopā ar sev tuvajiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV