Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pašpilnveides cikla „Mēs bez formām" otrajā lekcijā par runāšanas prasmēm

Jurita Krūma, 10.05.2011. 12:45

Trešdien, 11. maijā plkst. 18:00 Rīgas Tehniskās universitātes Zinātniskajā bibliotēkā aicināti pulcētie studenti un interesenti uz otro lekciju no cikla "Mēs bez formām", kurā par runāšanas prasmēm stāstīs World Technology Frontier valdes loceklis Pēteris Jurčenko. Lekciju ciklu studentu un jauniešu pašpilnveidei organizē Latvijas Studentu apvienība.

Astoņu lekciju cikla „Mēs bez formām" mērķis ir pilnveidot studentu zināšanas, kas nepieciešamas, lai kļūtu par harmonisku un vispusīgi attīstītu personību, kā arī sekmētu katra indivīda veiksmīgu integrāciju sabiedrībā un augstu mērķu sasniegšanu. Katrs neformālais vakars tiks atklāts ar īsu lekciju par iepriekš pieteiktu tēmu, turpinot ar praktisko iemaņu apgūšanu un pilnveidošanu un noslēdzot ar kopīgu izvērtējumu.

Otro lekciju 11.maijā plkst. 18:00 RTU Zinātniskajā bibliotēkā (Ķīpsalas ielā 10, Rīgā) vadīs World Technology Frontier valdes loceklis un ilggadējs LSA lektors Pēteris Jurčenko, kas studentus un citus interesentus lekcijā „Runāšanas prasmes" stāstīs par ētera laikiem, kad labāk runāt, un satura pārvaldību, kā labāk runāt. Uz šo un turpmākajām lekcijām interesenti aicināti pieteikties, rakstot nikita.kozlovs@lsa.lv vai aizpildot pieteikuma formu www.lsa.lv.

„Projekta ietvaros veidotās lekcijas būs it īpaši noderīgas tiem studentiem, kuriem studiju gaitas vēl sagādā neomulību vai grūtības iejusties studiju vidē. Pašam reiz izbaudot pirmkursnieka lomu, es vēlētos, lai šīs lekcijas studentiem sniegtu pārliecību par savu studiju izvēli, piederīgas sajūtu un iespēju pilnveidoties, lai studēšana sagādātu gandarījumu," projekta misiju uzsvēra projekta koordinators un LSA aktīvists Ņikita Kozlovs.

Lekciju ciklu turpinās 25.maijā ar metodēm stresa pārvarēšanai (norises laiks un vieta tiks precizēta).

Jautājumu un neskaidrību gadījumā lūgums sazināties ar projekta "Mēs bez formām" koordinatoru Ņikitu Kozlovu (nikita.kozlovs@lsa.lv) vai LSA Akadēmiskā virziena vadītāju Asnati Kažoku (asnate.kazoka@lsa.lv). Vairāk par projektu: www.lsa.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV