Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Izstāde "Bodies Revealed" Latvijā apskatāma vēl tikai nepilnas divas nedēļas

Kristaps Kārkliņš, 10.05.2011. 15:22 | komentāri (1)

Pasaulslavenā izstāde "Bodies Revealed", kuru kopš tās atvēršanas apmeklējuši jau vairāk nekā 40 000 interesentu, Latvijā viesosies vēl tikai līdz 22. maijam (t/c Spice Home 2. stāvā).
Izstāde "Bodies Revealed" Latvijā apskatāma vēl tikai nepilnas divas nedēļas

Apmeklētājiem tā ir unikāla iespēja ielūkoties sevī – skeletā, muskuļu sistēmās, reproduktīvajos, elpošanas, un asinsrites orgānos, kā arī citās ķermenī esošajās sistēmās. Turklāt izstādē var ne tikai apskatīt eksponātus, bet arī par tiem saņemt izsmeļošus skaidrojumus no izstādes konsultantiem – medicīnas studentiem.

Projekta "Bodies Revealed" eksperts medicīnas jautājumos Rojs Glovers (Dr. Roy Glover): "Šī ir izglītojoša izstāde, kas veltīta cilvēka ķermenim un attēlo to tādā veidā, kādā to nekad nevarētu izdarīt grāmata. Izstāde "Bodies Revealed" padziļina apmeklētāju zināšanas par savu ķermeni un, pateicoties eksponātu īstumam, studenti, skolēni, skolotāji un ģimenes, apmeklējot izstādi, var gūt priekšstatu par to, kas atrodas zem viņu ādas, cik apbrīnojami sarežģīts ir mūsu ķermenis, kā to iespaido slimības un kā mēs paši labāk varam parūpēties par savu veselību."

Izstaigājot izstādes 9 galerijas, apmeklētāji iegūst dziļāku izpratni par savu ķermeni un dzīvesveidu – redzot gan pozitīvās, gan negatīvās sekas, kas rodas izdarot ikdienas izvēles.

Koncertaģentūras "FBI" direktore Inga Kadeka: "Kopš atvēršanas izstāde Latvijā izsaukusi lielu rezonansi. Cilvēki pēc izstādes apmeklēšanas ir sajūsmā un atzīst, ka šī patiešām ir unikāla iespēja ieskatīties savā ķermenī un uzzināt daudz jauna. Īpaši gandarīti esam par to, ka pat skeptiskāk noskaņotie pēc "Bodies Revealed" apskates pilnībā maina savu viedokli, jo ir iespaidoti pēc izglītojošā un aizraujošā izstādes apmeklējuma."

Biļetes iespējams iegādāties pie ieejas izstādē t/c Spice Home 2. stāvā, kā arī Spices un Spice Home info centros. Biļešu cenas ir sākot no Ls 4. Grupas iepriekš jāpiesaka pa tālruni 26363002 vai rakstot uz e-pastu bodies@bdg.lv. Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja ir bezmaksas.

Izstāde būs atvērta tikai līdz 22. maijam katru dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00 (ieeja izstādē līdz pl.20:00), svētdienās no plkst.10:00 līdz 20:00 (ieeja līdz pl.19:00).

Vairāk informācijas un plašāk par biļešu cenām www.bodies.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV