Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Studenti organizē Dinamiskās Domas Darbnīcu

Madara Kundziņa, 11.05.2011. 15:55 | komentāri (1)

Jau sesto gadu pēc kārtas radoši studenti organizē „Dinamiskās Domas Darbnīcu", kas šogad notiks Rāmuļos, Vaives pagastā, Cēsu novadā, no 27. līdz 29.maijam. Radošā darbnīca vienkopus pulcēs sabiedrisko attiecību, komunikācijas, sociālo zinātņu, reklāmas un mārketinga nozaru studentus, sabiedrisko attiecību praktiķus un visus citus interesentus.

Šogad radošajā darbnīcā būs, kas neredzēts, dalībnieki varēs uzņemt paši savu filmu un pēc tam iegūt speciāli pagatavotu balvu šim notikumam. „Dinamiskās Domas Darbnīcā" neiztikt arī bez radošiem piedzīvojumiem. Būs iespēja gatavot vakariņas kopā ar vienu no Mūsdienu latviešu virtuves koncepcijas autoriem, hotel Anna restorāna šefpavāru, mācību virtuves Viesistaba pavārmākslas meistaru Ēriku Dreibantu, kā arī cīnīties par ceļojošo Zelta kannu. Kopīgi sakopjot Rāmuļu pamatskolas apkārtni būs lieliska iespēja sadraudzēties ar topošiem kolēģiem un pēc tam nostiprināt attiecības ballītē kopā ar veterānu DJ Kārli, kas iepriecinās mūs ar lielisku mūziku visas nakts garumā.

„Dinamiskās Domas Darbnīca" dod iespēju iegūt gan teorētiskas zināšanas, bet arī veidot reālas sabiedrisko attiecību kampaņas uzņēmumiem, diskutēt un atpūsties. Dalībniekiem būs iespējas piedalīties lekcijās brīvā dabā, kurās savā pieredzē dalīsies politiskais konsultants un sabiedrisko attiecību eksperts Jurģis Liepnieks, modes dizaineris, apģerba un stila etiķetes eksperts Gints Bude, Dailes teātra un TV seriāla „Ugunsgrēks" aktieris Ģirts Ķesteris, TV režisors, STAR FM rīta ziņu moderators Jānis Vaišļa, Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Elīna Egle, Latvijas sabiedrisko attiecību profesionāļu asociācijas Valdes priekšsēdētājs Tomass Kotovičs, izdevniecības „Ir" galvenā redaktore Nellija Ločmele un citi.

Ilggadējais Dinamiskās Domas Darbnīcas dalībnieks un žūrijas loceklis Tomass Kotovičs.

„Manā kalendārā Dinamiskās Domas Darbnīca ir viens no nozīmīgākajiem gada notikumiem Latvijas sabiedrisko attiecību profesionāļu kalendārā, ne tikai tāpēc, ka pasākums ir izcili radošs, idejām bagāts un motivējošs, bet arī tāpēc, ka tas ir fantastisks formāts brīvām un profesionālām diskusijām un lielisks tilts starp sabiedrisko attiecību jauno paaudzi, profesionāļiem un akadēmisko vidi. Uz tikšanos arī šogad!"

Iepriekšējos gados „Dinamiskās Domas Darbnīcā" radusies ideja par tagadējo Studentlife.lv mājas lapas dizainu, personalizēta bankas norēķinu karte „Mana dizaina karte", izveidota grāmatu popularizēšanas kampaņa izdevniecībai „Raka" pakalpojumu modernizēšanas kampaņa Rīgas satiksmei un citas.

Gaidām aktīvos, radošos un dinamiskos studentus no 27.-29.maijam „Dinamiskās Domas Darbnīcā 2011", lai iepazītos, mācītos, satiktos ar topošajiem darba devējiem un atzīmētu studiju gada noslēgumu. Pieteikuma anketu un informāciju atradīsi www.dddarbnica.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV