Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Grāmatnīcā „Globuss" nodotas 3,5 tonnas makulatūras

Viesturs Deksnis, 12.05.2011. 11:12

Makulatūras vākšanas akcijas ietvaros, kas norisinājās no 30. aprīļa līdz 9. maijam, grāmatnīcā „Globuss" (Vaļņu ielā 26) rīdzinieki ir nodevuši vairāk kā 3,5 tonnas makulatūras.

Rīdzinieki ir izrādījuši milzīgu aktivitāti, atsaucoties uz grāmatnīcas „Globuss" aicinājumu attīrīt savus mājokļus no novecojušām, izbalējušām grāmatām, nederīgiem avīžu saišķiem, kā arī citas papīra un kartona makulatūras, katru dienu nākot un nododot tās „Globusa" personālam.

Desmit dienu laikā kopumā ir saņemtas vairāk kā 3,5 tonnas makulatūras, un, kā ziņots, saņemtā makulatūra tiks nogādāta uz tās otrreizējo pārstrādi uzņēmumā SIA „Juglas papīrs", tālāk no pārstrādātā papīra izgatavojot skolas burtnīcas.

Par nodoto makulatūru „Globuss" zaļajiem pilsētniekiem pateicās kopumā ar 196 bezmaksas kuponiem skolas burtnīcu iegādei grāmatnīcā, kurus varēs izmantot vasaras laikā līdz jaunā mācību gada sākuma.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV