Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Aicina atbalstīt četrkājainos draugus akcijā „Ar visām četrām!"

Anete Ķeņģe, 18.05.2011. 11:38

Cilvēks ir atbildīgs par tiem, kurus pieradinājis, tāpēc akcijas „Ar visām četrām!" rīkotāji jau otro gadu vēlas pievērst uzmanību dzīvnieku patversmju problēmām un mudināt dot mājas patversmes iedzīvotājiem. Maijs ir pasludināts par ziedojumu mēnesi, bet 9. jūnijā mūziķi un dejotāji par godu mūsu četrkājainajiem draugiem uzstāsies Kino Rīga.
Aicina atbalstīt četrkājainos draugus akcijā „Ar visām četrām!"

Maija mēneša laikā ikvienam ir iespēja ziedot patversmēm tik ļoti nepieciešamās lietas (segas, pārtika, kakla siksnas, piemērotas rotaļlietas u.c.) trīs ziedojumu vākšanas punktos Rīgas Skolēnu pilī, Rīgas Angļu ģimnāzijā un Rīgas 49. vidusskolā. Mēneša beigās ziedojumi tiks apkopoti un nogādāti Slokas dzīvnieku patversmē. Protams, ar ziedojumu mēnesi viss nebeidzas un palīdzēt iespējams jebkurā brīdī. Atliek tikai sazināties ar patversmi un pajautāt kāda veida palīdzība ir nepieciešama.

Koncerts norisināsies 9. jūnijā plkst. 18:00 Kino Rīga un ienākumi no pārdotajām koncerta biļetēm tiks novirzīti Slokas dzīvnieku patversmes vajadzībām.

„Ar visām četrām!" noslēguma koncerts pulcēs tādus Latvijas dzīvnieku draugus, dziedātājus un dejotājus kā Lady's Sweet, Kaža, Triānas parks, Intars Busulis, PeR, Blitze, grupas Tumsa mūziķus un tautas deju ansambļus Uguntiņa un Liesma.

Labdarības koncerta organizatori izsaka pateicību mūsu draugiem, kuri atbalsta „Ar visām četrām!" mērķus: Rīgas Skolēnu pilij, Rīgas Izglītības, jaunatnes un sporta departamentam, Skatuves Sistēmu servisam, Market Media, Travel RSP, Biļešu paradīzei, raidījumam Ķepa uz sirds, Mārtiņa Freimaņa fondam, www.maketi.lv, SIA Krauklis un Mary Kay.

Biļetes iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV