Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

JVLMA Mūzikas skolotāju katedra svinēs 50 gadu jubileju

Vita Stiģe-Škuškovnika, 19.05.2011. 11:41

Ar vairākiem pasākumiem divu dienu garumā maija beigās Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas /JVLMA/ Mūzikas skolotāju katedra svinēs savu 50 gadu Jubileju – notiks katedras organizēta konference, jubilejas koncerts un absolventu salidojums.
JVLMA Mūzikas skolotāju katedra svinēs 50 gadu jubileju

Piektdien, 27. maijā plkst. 10:00 visi interesenti tiek aicināti uz metodiski praktisko mūzikas skolotāju konferenci „Aktualitātes mūzikas mācības saturā un metodikā", bet plkst. 15.00 JVLMA Ērģeļu zālē uz paplašināto Senāta sēdi „Mūzikas skolotāju katedrai – 50".

Savukārt, sestdien, 28. maijā plkst. 17.00 JVLMA Lielajā zālē notiks koncerts „Mūzikas skolotāju nodaļa laika lokos...". Pēc koncerta visi aicināti uz absolventu salidojumu – sadziedāšanās svētkiem Arvīda Platpera vadībā. Pasākuma laikā darbosies arī kafejnīca „Pusbalsī".

Konferencei „Aktualitātes mūzikas mācības saturā un metodikā" lūdzam pieteikties līdz 20. maijam. Konferences plānu un pieteikuma veidlapu iespējams lejupielādēt Akadēmijas mājas lapā www.jvlma.lv.

Ieejas kartes uz koncertu „Mūzikas skolotāju nodaļa laika lokos..." un salidojumu var iegādāties „Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī stundu pirms koncerta tā norises vietā. Ieejas kartes cena 5 Ls.

Jāmin, ka laika gaitā JVLMA Mūzikas skolotāju katedra pieredzējusi daudz izmaiņu un pārvērtību, taču allaž turējusies pie sava mērķa, proti, rūpēties par to, lai Latvijā būtu mūsdienīgi un kompetenti mūzikas skolotāji.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV