Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Šlāgerzvaigznes un estrādes leģendas līgos Latgalē

Kaspars Daugalis, 24.05.2011. 10:00

Vērienīga Līgo zaļumballe „Līgo Latgalei!" kopā ar dziedošiem aktieriem, populāriem šlāgermūziķiem un pašdarbības kolektīviem 23. jūnijā notiks Līvānos Zaķusalā.
Šlāgerzvaigznes un estrādes leģendas līgos Latgalē

Līgošanas norises vieta – Līvāni – nav izvēlēta nejauši. Līvāni, kuru dēvē par „Atslēgu Latgales vārtos", atdarīs vārtus plašai sabiedrībai, lai kopīgi nodotos Jāņu tradīciju svinēšanai.

Pasākumu vadīs atraktīvais un vienmēr smaidošais un lustīgais Guntis Skrastiņš, viņš kopā ar grupu „No ½ vārda" arī priecēs zaļumballes apmeklētājus ar dzīvo mūziku. Grandiozajā „Līgo Latgalei!" ballē uzstāsies arī šā brīža šlāgermūzikas spožākie mākslinieki: LTV Šlāgeraptaujas sensācija Andrejs un draugi no Cēsīm, latgaliešu lepnums „Patrioti.lg" Jura Ostrovska personā, Latvijas Radio 2 klausītāju favorīts Kaspars Antess, leģendārā kapela „Jūlijs" no Līvāniem, kā arī Šlāgerapaujas debitanti grupa „Zenīts". Līgotājus gaida tikšanās arī ar leģendārajiem latviešu estrādes māksliniekiem – Viktoru Lapčenoku, Uģi Rozi un Žoržu Siksnu un viņa „Zemes krāsas kori". Nakts diskotēkā – DJ Teniss no Latgales Radio.

Līgotāji Līvānos Zaķusalā tiks gaidīti jau no pulksten 17, kad sāksies pašdarbnieku koru un deju grupu uzstāšanās, pulksten 20 notiks Tautas sadziedāšanās, bet no pulksten 23 – lielā Nakts balle un diskotēka līdz rīta ausmai.

Biļetes uz „Līgo Latgalei!" pieejamas „Biļešu servisa" kasēs, „Statoil" stacijās un Līvānu Kultūras centrā, pasākuma dienā – arī norises vietā. Biļetes cena – iepriekšpārdošanā Ls 3, pasākuma dienā Ls 4. Bērniem līdz 12 gadu vecumam un cilvēkiem ar invaliditāti – bezmaksas ieeja. Pasākuma rīkotāji SIA „ŠlāgerTV" pasākuma teritorijā nodrošinās autostāvvietas un telšu vietas.

Latgales lielākā Līgo balle top sadarbībā ar Līvānu pilsētas domi.

Publicitātes foto, Kaspars Antess

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV