Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Vasaras atklāšanas pasākums „Iebrauc vasarā!"

Beāte Krauze, 26.05.2011. 11:50

Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, 1.jūnijā, no plkst. 12:00 līdz 18:00 pie „Arēna Rīga" notiks Rīgas Skolēnu domes (RSD) rīkotais vasaras atklāšanas pasākums „Iebrauc vasarā!" Gokartu rallijs, velotriāla sacensības, motocikli, frizbijs, streetbols, talantīgi dziedātāji un dejotāji, aizraujošas aktivitātes, emocijas, uzvaras.
Vasaras atklāšanas pasākums „Iebrauc vasarā!"

Dažādu Rīgas skolu komandas vairāku nedēļu garumā strādāja pie gokarta skicēm, komandas gara stiprināšanas un radošo domu apkopošanas, lai jūs 1.jūnijā varētu mums pievienoties gan skatītāju, gan brīvprātīgo pulkam. Iesākumā būs iespēja iepazīties ar visām komandām, kur nosaukumi jau vien liek pasmaidīt „Bargie burbuļi", „Pēdējais robs", „Trakās peles", „Akti-Melis", „Rūdolfs vairs nav dusmīgs", „Pjēri un Čikitazz" u.c.- žūrijas komisijas lomā iejutīsies raidījuma „Sems" komanda.

Taču tās nebūs tikai gokartu rallija sacensības, būs arī ļoti aizraujošas paralēlas šķēršļu joslas vai speedrace no velotriāla. Pasākuma norisei tiks izbūvētas divas vienādas, paralēlas šķēršļu joslas aptuveni 50 - 70 m garumā. Sākotnēji braucēji dosies trasē pa vienam. Izslēgšanas braucienos trasi braucēji veiks veinlaicīgi un nākošajā kārtā iekļūs uzvarētājs. Pirms sāksies superfināli un cīņa par godalgām, trase tiks mainīta un izveidota sarežģītāka.

Varēsiet arī vērot motociklistu šovu Aigara (Kawasaki Volcano), Ulda (Yamaha Drag star) un Ilmāra (Honda Shadow) izpildījumā. Pievienojoties mums, 1.jūnijā, Vispasaules bērnu dienā, kur jums būs iespēja doties braucienā ar motocikliem, apskatīt un iemūžināt sevi bildē ar šiem – dvēseles nesējiem!

Arī frisbija klubs „Ultimate Decision" piedāvās būt jautrā kompānijā, izlocīt kājas un mūs iepriecinās ar disciplīnu dalībniekiem, kur mērķī būs jāmet lidojošais šķīvītis izmantojot dažādus metienus frisbija paņēmienus.

Paldies par finansiālo atbalstu no Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, sporta biedrības „Par stipri Latviju", nodibinājuma „Rīgas Skolēnu domes atbalsta fonds" un neatsverams ir sponsoru ieguldījums – ISEC, Coca-Cola Hellenic Latvia, Isover, SEB, paintbola klubs „BUŠAS".

RSD sevi raksturojam kā uzņēmīgu, aktīvu un idejām pilnu jauniešu kopu, kas īsteno savas idejas un ar vislielāko atdevi cīnās ar jauniešu pasivitāti, cenšoties panākt, lai arī jaunieši sajustos kā pilnvērtīga un lemt spējīga sabiedrības daļa.

Informācija par Rīgas Skolēnu domes aktivitātēm:
Mājas lapa: www.rsd.lv
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/www.rsd.lv/
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/iebraucvasara
Twitter: http://twitter.com/#!/rsd_lv
YouTube: http://www.youtube.com/rsdlatvia
Picasa: https://picasaweb.google.com/baiba.varna/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV