Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Esplanādē notiks lielāko skolēnu prāta un sporta spēļu fināls

Linda Igolniece, 27.05.2011. 13:21

Jau šo sestdien, 28.maijā, Rīgā, parkā Esplanāde, notiks ZZ Čempionāta lielais fināls. Tas sāksies plkst.11:30 ar svinīgu – 3000 skolēnu, atpazīstamu sportistu, Ufo un Zelta Zivtiņas jauniešu – gājienu no Brīvības pieminekļa. Šie ir vieni no Latvijas sportiskākajiem skolēniem, kas desmit ZZ Čempionāta pusfinālos izkonkurējuši gandrīz 40 000 skolēnus. Pēc gājiena visas dienas garumā, no plkst.12:00 līdz 20:00, Esplanādē notiks sportiskas, jautras un muzikālas aktivitātes čempionāta dalībniekiem, to faniem, draugiem un ģimenēm. Piedalīties aicināts ikviens.

ZZ Čempionātā dalībnieki un visi interesenti fināla laikā varēs iepazīties ar tādiem sporta veidiem kā regbijs, lakross, beisbols, florbols, būs iespēja atpūsties un piedalīties dažādās sportiskās stafetēs un cīnīties par balvām, kā arī daudz ko iemācīties un uzzināt, piemēram, kā sniegt pirmo palīdzību un izkāpt no otrādi apgāzušās automašīnas.

Uz lielās skatuves skatītājus un dalībniekus priecēs Lauris Reiniks, grupa Astro'n'out, grupa Satellite, Goran Gora un Strong Mint. Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies DJ Egons Reiters, DJ Gustavito, DJ Roberts Lejasmeijers un savu DJošanas prasmi rādīs šarmantā Jana no Zelta Zivtiņas seriāla.

Šogad ZZ Čempionāts norisinājies zem fanu zīmes – tādēļ ar savu, īpaši Baltijas Karsējmeiteņu čempionātam, gatavoto šovu visus sporta dienā atbalstīs un uzmundrinās karsējmeitenes no augs tskolas Turība. Deju grupa Jam Crew ir tikko atgriezusies no Baltijas deju batliem un rādīs savu jaunāko deju šovu par tēmu – Supervaroņi.

Paralēli ZZ Čempionātam norisināsies arī ZZ SMS Čempionāts, kurā par uzvaru un balvām no LG – 55 collu 3D televizora, jaunākajiem viedtālruņiem, un 3D mājas kinozāles - cīnīsies jaunieši, kas izrādījās veiklākie kādā no SMS Čempionāta 10 pusfināliem visā Latvijā.

Arī šogad ZZ Čempionātā ir iespējams vinnēt daudzas brīnišķīgas balvas - 1.vietas ieguvēji visai klasei iegūs jaudīgos TREK velosipēdus, 2.vietas ieguvēji vinnēs 4 dienu ceļojumu visai klasei uz Palangu, savukārt trešās vietas ieguvēji – aizraujošu pārgājienu pa Latviju sporta skolotāja Sančo vadībā.

Latvijas skolēnu sporta un prāta spēles ZZ Čempionāts organizē Zelta Zivtiņa un jauniešu organizācija Avantis. ZZ Čempionātu atbalsta Tele2, Izglītības un zinātnes ministrija, Latvijas Skolu sporta federācija, Adidas, NP Foods „Everest", TREK velosipēdi no veikala Sport 2000, Ādažu Čipsi, Ogres novada dome, Kuldīgas novada dome, Dobeles novada dome, Jelgavas novada dome, Daugavpils novada dome, Ludzas novada dome, Valmieras novada dome, Madonas novada dome, Latvijas Basketbola savienība, ceļojumu aģentūra „Ap Sauli", Ergo.

Par ZZ Čempionāta sacensībām informē LNT, Draugiem.lv, European Hit Radio, Inbox.lv, Sīrups, JCDecaux, Diena, Žurnāls Sports, Subbota, Sportacentrs.com, Novonews.lv, Diena.lv.

Papildus informācija:

Linda Igolniece

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV