Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Konventa Sētā notiks ikgadējais Vīna festivāls

Ligita Brodiņa, 27.05.2011. 13:26 | komentāri (1)

10. un 11. jūnijā viesnīcas Konventa Sēta mājīgajā pagalmā notiks tradicionālais 15. Vīna festivāls 2011, kurš šogad norisināsies jau 15. reizi un pulcēs 16 vīna importētājfirmas.
Konventa Sētā notiks ikgadējais Vīna festivāls

Katru gadu vīna festivālā vīna cienītāji tiekas ar vīna pazinējiem, paplašinot savas zināšanas par vīna kultūru, tās tradīcijām, izbaudot un iepazīstot jaunākos pasaules vīnus un nozares aktualitātes, kā arī jaunākās tendences. Vīna festivāls katru gadu pārsteidz ar vīnu piedāvājuma klāstu, dalībnieku atraktivitāti un padomiem vīna baudīšanā, ko zina stāstīt tikai īsti vīna pazinēji. Te iespējams draudzīgā un neformālā gaisotnē medīt zinību pērles no pieredzes bagātiem vīnu ekspertiem.

Festivāla galvenais mērķis ir iepazīstināt interesentus ar Latvijā pieejamo vīnu sortimentu, lai veicinātu un popularizētu vīna kultūras tradīcijas Latvijā, kā arī prezentētu jaunākās un populārākās vīna šķirnes. Par izsalkušajiem vīna baudītājiem rūpēsies restorāns "Raibais balodis" un viesnīcas "Hotel de Rome" restorāna "Otto Schwarz" meistarīgie pavāri.

Vīna festivāls 2011 gaidīs apmeklētājus 10. jūnijā laikā no 17:00 - 20:00 un 11. jūnijā no 14:00 - 18:00.

Ieejas biļetes iegādājamas viesnīcas Konventa sēta recepcijā, kā arī būs pieejamas uz vietas pirms došanās pasākumā. Biļetes cena vienai Vīna festivāla 2011 apmeklējuma dienai 5 Ls.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV