Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Labestības dienās saziedots vairāk nekā miljons latu

Zane Pētersone, 30.05.2011. 14:56

Telekompānija LNT, Swedbank un Ziedot.lv saka vislielāko paldies visiem labas gribas cilvēkiem par saziedotajiem 197 104 Ls piektajā – jubilejas - Labestības dienā. Lai palīdzētu Elīnai staigāt, Ernestam dzīvot, Aleksandram dzirdēt un Timofejam redzēt, bija nepieciešami 27 755,15 Ls, taču saziedotā summa ir septiņas reizes lielāka un tas dos iespēju palīdzēt vēl daudziem bērniem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, lai dzīvotu, redzētu, dzirdētu un staigātu! Kopā – visās piecās Labestības dienās ir saziedots 1 015 817,81 Ls un palīdzēts 239 bērniem.
Labestības dienās saziedots vairāk nekā miljons latu

Vakar visas dienas garumā Rīgā pie Kongresu nama un LNT ēterā valdīja īpaši sirsnīga un emocijām bagāta atmosfēra, jo norisinājās Labestības dienas pasākumi - tika veidota lielā puķu dobe Labestības dienas simbola – sirds - formā, kurā iedēstīti vairāk nekā 500 ziedu stādu, darbojās Ziedot.lv labestības tirdziņš, zīmēšanas studija „Laumiņas rezidence", bērnu grima studija, LNT raidījuma „Tautas balss" rotu darbnīca, LNT raidījuma „Mājokļa jautājums" radošā darbnīca un daudzas citas aktivitātes. Visas dienas garumā uzstājās „Mazo dziesmas Latvijai" dalībnieki, Latvijas dziedošās ģimenes un citi Latvijā populāri mūziķi, bet noslēguma komcertā plkst. 20:15 uzstājās Maestro Raimonds Pauls, Jānis Stībelis, Olga Rajecka, Kaža, grupa „Putnu balle", Kaspars Zlidnis, Agnese Rakovska, Aija Andrejeva, Normunds Pauniņš un citi Latvijā iemīļoti mākslinieki.

Labestības diena, kas šogad bija īpaši svētki, jo svinēja piekto – jubilejas- gadu, vēlreiz mums visiem apstiprināja to, ka kopā mēs esam milzīgs spēks un mūsu visu – Latvijas iedzīvotāju atsaucība un vēlme palīdzēt ir neizmērojami liela.

Katrīne Pasternaka, LNT labestības akciju vadītāja: „Es vēlos pateikt milzīgu paldies visiem vecākiem, un tiem, kuri sadzirdēja šos vecākus un redzēja viņu nepieciešamību. Šķiet, šis bija visskaistākais koncerts, kāds mums ir bijis, kaut visi ir bijuši skaisti. Milzīgs paldies par to, ka Latvija ir dzīva. Un visiem cilvēkiem aiz kadra, kuri ir bijuši ar mums kopā šajos piecos gados un ir kopā arī šogad! Milzīgs paldies!"

Irīna Pīgozne, Swedbank valdes locekle: "Es pilnīgi droši varu pateikt, ka mēs visi kopā bijām un esam visskaļākā balss un vispamanāmākā kustība šodien. Un tāda mēs arī gribam palikt un paliksim. Milzīgs paldies bērniem par drosmi, pacietību un gribasspēku! Milzīgs paldies ikvienam!"

Rūta Dimanta, labdarības organizācijas Ziedot.lv vadītāja: „Es vēlos vēlreiz pateikt lielu paldies par to, ko jūs esat darījuši! Paldies, mīļie ziedotāji, par to, ka jūs mums noticējāt un jums nav vienalga, kas notiek ar mūsu Latvijas bērniem! Paldies!"

Visa saziedotā nauda - gan Rimi un Supernetto veikalos, gan pa ziedojuma tālruni 90006383, portālā Ziedot.lv, Swedbank filiālēs un bankomātos un Labestības dienas pasākuma laikā 29. maijā, līdz pat pēdējam santīmam nonāk slimo bērniņu ārstēšanai.

Ziedot labestības akcijai Labestības diena Swedbank filiālēs, veikalos Rimi un Supernetto varēs vēl līdz pat 6. jūnijam.

Paldies visiem labas gribas cilvēkiem! Tiekamies gada nogalē, kad Eņģeļi nolaidīsies pār Latviju!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV