Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Baltijas motociklisti salidos Jēkabpilī

Erlens Gadzāns, 01.06.2011. 12:31

Sestdien, 11.jūnijā, Jēkabpilī norisināsies piektais Baltijas Motociklistu salidojums. Klātesošajiem būs iespēja aplūkot turpat 600 dažādus motociklus, vērot riepu „svilināšanu", ielu vingrotāju šovu un piedalīties dažādās atrakcijās.
Baltijas motociklisti salidos Jēkabpilī

Motociklistu salidojums Jēkabpilī pēc 4 gadu pārtraukumu atkal vienkopus pulcēs moto fanus no visas Baltijas. Kā uzsver pasākuma organizatori - motoklubs „MC Brīvības Gari", atšķirībā no līdzīgiem pasākumiem, šie ir svētki gan motociklu īpašniekiem, gan apmeklētājiem, jo padomāts par daudzveidīgu izklaides programmu. Visas dienas garumā Jēkabpilī, pie Krustpils brīvdabas estrādes notiks dažādas atrakcijas ar motocikliem, no kuriem pati „skaļākā" solās būs riepu „svilināšana", jeb aizmugurējā rata griešana tik ilgi, līdz parādās dūmi un dzirksteles. Lai parūpētos par apmeklētāju drošību, šoreiz riepu „svilināšana" notiks speciālā nožogojumā.

Ar vērienīgu šovu klātesošos sola pārsteigt „Latvijas Zelta talantu" uzvarētāji - ielu vingrošanas sporta biedrība, kas ne tikai rādīs ielu vingrošanas paraugdemonstrējumus, bet arī iesaistīs savās aktivitātēs apmeklētājus. Pašiem mazākajiem pasākuma dalībniekiem būs iespēja piedalīties bērnu atrakcijās un pat izvizināties uz īsta moča. Vizināšana notiks pa speciāli noasfaltētu celiņu ar ātrumu, kas nepārsniedz 30km/h. Īpaši krāšņa solās būt vakara programma, kad ar saviem muzikālajiem priekšnesumiem Krustpils brīvdabas estrādi „uzspridzinās" LieneCandy, Linga, Ivo Fomins un grupa Age Of Stones.

Vairākkārtējs Baltijas Motociklistu salidojuma dalībnieks Gvido Linga pauž prieku par šī notikuma atdzimšanu, uzsverot, ka šis ir viens no retajiem moto pasākumiem, kur motobraucēji atpūšas kopā ar apmeklētājiem. „Motociklistu salidojums ir pasākums ar īpašu auru, kurā visus vieno interese par motocikliem. Te ikviens ir savējais neatkarīgi no tā vai esi motocikla īpašnieks vai vienkārši interesents, tāpēc šis pasākums allaž pulcējis kopā ļoti lielu apmeklētāju skaitu."

Kā atzīmē organizatori, iepriekšējā salidojumā, kas notika 2007.gadā, piedalījās vairāk nekā 500 motociklu īpašnieku un to apmeklēja 3 tūkstoši skatītāju. Plānots, ka šogad pasākuma dalībnieku un apmeklētāju skaits būs lielāks. Lai pasākuma dalībniekiem un viesiem nebūtu jāuztraucas par guļvietām, pie Krustpils brīvdabas estrādes paredzēta speciāla vieta telšu pilsētiņai, kur ikviens varēs pārnakšņot līdzpaņemtās teltīs.

 

Pasākuma programma:

13:00 Dalībnieku pulcēšanās pie t/c Sala (Rīgas iela 213)

14:00 Parādes brauciens (t/c Sala - tilts - Kenaparks - Jēkabpils valsts ģimnāzija - vecpilsētas laukums - Bebru mikrorajons - tilts - Krustpils brīvdabas estrāde.)

15.00 Dienas programmas Krustpils brīvdabas estrādē (ielu vingrotāju šovs, bērnu vizināšana, atrakcijas ar un bez motocikliem riepu svilināšana būrī).

21.00. vakara programma, kurā piedalās grupa Age Of Stones, Ivo Fomins LieneCandy un Linga, kā arī DJ Jānis Balodis un Go Go dejotājas.

Dalības maksa par motociklu (attiecas uz abiem pasažieriem) Ls5

Ieeja uz dienas un vakara programmu Ls 3

Bērniem līdz 12 gadiem ieeja bez maksas

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV