Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Vintage Open Air tirdziņš notiks Rīgas centrā

Linda Ezerkalna, 08.06.2011. 11:33 | komentāri (1)

Šo sestdien, 11. jūnijā, mājīgajā velokafejnīcas MiiT pagalmā, Lāčplēša ielā 10 notiks jau septītais Open Air Vintage tirdziņš.
Vintage Open Air tirdziņš notiks Rīgas centrā

Open Air Vintage jau paspējuši kļūt par rīdzinieku un pilsētas viesu iemīļotiem notikumiem, un katrs no šiem tirdziņiem tiek gaidīts kā svētki. Šoreiz pasākums ne tikai mainījis lokācijas vietu – tas noritēs velokafejnīcas MiiT pagalmā, pašā pilsētas sirdī, - bet arī atgriezies pie „saknēm", proti, notiks zem klajas debess.

Tirdziņa ietvaros vairāk nekā 30 pārdevēji savos stendos piedāvās gan lauku bēniņos atrastus dārgumus, gan veclaicīgu, bet vienlaikus modernu apģērbu no saviem skapjiem, senas rotas lietas un arī šo to savām rokām darinātu. Laipni gaidīti tie, kas meklē neparastus velosipēdus, jo arī tos varēs sameklēt vairāku tirdziņa dalībnieku stendos. Īpaši tika aicināti pārdevēji, kuru klāstā ir veco laiku interjera lietas, tāpēc tirdziņa apmeklētāji var gatavoties interesantiem atradumiem.

Pārdevēju vidū būs sastopami arī jaunie dizaineri, tirdziņa organizētāji Retrospectro, modes blogere Agnese Kleina un daudzi citi interesanti un spilgti cilvēki. Un lai jautrāk, tirdziņa laikā pievakarē uzstāsies arī ritma apvienība Pulse Effect, savukārt tumsai iestājoties pie pults stāsies Dj Bajārs.

Tirdziņa mērķis ir piedāvāt ikvienam iespēju iegādāties vecas un burvīgas lietas, kas ikdienā bieži vien nīkst ieraktas dziļi skapjos vai bēniņos. Līdzīga koncepta tirdziņi sastopami teju visās Eiropas lielākajās pilsētās – Londonā, Parīzē, Berlīnē un citviet.

Ieeja tirdziņā ir bez maksas. Tā sākums paredzēts plkst. 13, un tirgošanās turpināsies līdz pat 20 vakarā, kad tā organiski pāries ballītē turpat kafejnīcā MiiT.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV