Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

„Rūdolfa Jāņos Cinevillā" iedegsies uguns krāvumu parks

Ilze Jansone, 08.06.2011. 15:57

LNT un „Latvijas Krājbanka" aicina īsāko gada nakti pavadīt līgojot „Rūdolfa Jāņos Cinevillā", un būt klāt maģiskā brīdī, kad Cinevillā iedegsies unikāls uguns krāvumu parks.

Jāņu naktī noteikti jākurina ugunskurs, jo uguns simbolizē gaismas uzvaru pār tumsu, tas simbolizē sauli un palīdz tai spīdēt visu diennakti. Lai gaišs un saules pilns būtu viss atlikušais gada ritums „Rūdolfa Jāņos Cinevillā" taps īpašs uguns krāvumu parks, kuru veidos Latvijā pieredzējušākais pirotehniķis un uguns pavēlnieks Ilmārs Āboliņš ar savu komandu.

„Veidosim dažāda izmēra un dažāda veida ugunskurus, kurus saucam par uguns krāvumiem, jo tie nebūs tradicionālā ugunskura formā. Dienā tie būs interesanti apskates objekti, bet naktī pārvērtīsies par skaisti un vareni degošiem ugunskuriem," stāsta Ilmārs Āboliņš.

Uguns krāvumu parka ugunskuri būs no pusotra līdz sešiem metriem augsti, labi pamanāmi no visas „Cinevillas" teritorijas. Uguns krāvumu parks būs apskatāms jau no 14:00, bet visā savā varenībā un krāšņumā tas iedegsies vakarā – ar īpašu uguns deju un grupas „Dzelzs Vilks" uguns dziesmu. Uguns krāvumu parkam tapt palīdz VAS „Latvijas Valsts Meži" un „mammadaba".

„Cinevillas" kino pilsētiņa līgotājus gaidīs jau 23.jūnijā no 12:00, līgotāju ērtībām uz „Rūdolfa Jāņiem Cinevillā" kursēs „Pasažieru vilciens" papildreiss, kas no Rīgas uz Tukumu dosies 14:44, galapunktā līgotājus gaidīs autobuss.

Biļetes var iegādāties „Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā, biļetes cena šobrīd ir pieci lati, vēlāk cena tiks paaugstināta. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja pasākumā ir bez maksas.

Vairāk informācijas www.rudolfajani.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV