Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kalnciema kvartālā notiks velosipēdu tirdziņš

Una Meiberga, 13.06.2011. 13:15

16. jūnija vakarā Kalnciema kvartālā gaidāms tirdziņš par un ap velosipēdiem, AG, Raitis, Gobziņš un Latīņamerikas ritmi.
Kalnciema kvartālā notiks velosipēdu tirdziņš

Ceturtdien no plkst. 16.00 līdz 20.00 Kalnciema kvartālā notiks tirdziņš par un ap velo.

Svaigs pilsētas velosipēdu pievedums no Holandes par labām cenām, Fixed Gear riteņi jeb tautā sauktie fiksīši un to piederumi. Dažādi velo aksesuāri, kurus būs iespējams piestiprināt velo servisā uz vietas. Konsultācijas, pasūtījumi un darījumi, izmēģinājuma braucieni. Riteņu somas, gumijas, groziņi, zvaniņi, spogulīši, saslēdži, bērnu koka skrejriteņi utt.. Policijas informatīvais stends par velosipēdu pretzagšanas efektīvākajiem risinājumiem. Īpašais piedāvājums - velotriāla skola 'Karters' pārgalvīgie paraugdemonstrējumi.

Paralēli tirdziņa apmeklētājiem būs iespēja iegādāties dažādus sezonālus bioloģiskas izcelsmes pārtikas produktus – svaigus salātus, garšaugus un dārzeņus, lauku maizi, gaļu un citus labumus no zemniekiem, paēst āra kafejnīcās. Par lielajiem un mazajiem velo braucējiem būs parūpējušies arī tirdziņa amatnieki un rokdarbnieki.

Pēc tirdziņa ap 20:00 sāks burbuļot jeb muzikāli-ritmisks piedzīvojums ar fankatrōnisku ievirzi.

Vakara gaitā nepiespiestā gaisotnē tiks pludināti pozitīvi skaņuviļņi ar priecīgām sekām un prātu atbrīvojošiem efektiem (We Know You Got SOUL!).

Piedalīsies mixmeistari AG & Raitis, Roberts Gobziņš aka EastBam, Latīņamerikas perkusionisti Tiagō Loei un Miguel Hernandez Giraldi, kā arī bītboksa speciālists Cavaliere.

Programmā gaidāmas ritma improvizācijas, eksotiskas melodijas, vinila un lenšu skrečs, daži joki (pa mikrafonu), drusku vokālā rapša, un, iespējams, ka arī pāris dziesmas.

Pasākuma laikā drīkst arī dejot >> neaizmirstiet savas Burvju Deju Kurpes!!

Nākamais tirdziņš notiks trešdien, 22. jūnijā, kas būs iespēja pīt vainagus, dziedāt, dejot, ēst un svinēt kopā ar Alsungas suitu sievām un DJ Monsta.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla aktīvajai vasaras sezonas programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

Koncertu atbalsta Rīgas dome. Ieeja bez maksas.

Publicitātes foto, miksmeistari AG un Raitis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV