Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Andris Kivičs aicina palīdzēt ģimenēm, kuru apgādnieki atrodas ieslodzījumā

Ilze Šēfere-Siliņa, 14.06.2011. 11:25

Mūziķis, grupas Z-Scars solists aicina palīdzēt ģimenēm, kuru apgādnieki atrodas ieslodzījumā, ziedojot šai iniciatīvai portālā www.labdaribasfaktors.lv
Andris Kivičs aicina palīdzēt ģimenēm, kuru apgādnieki atrodas ieslodzījumā

Andris Kivičs: "Aicinu jūs palīdzēt ne tikai ar apaviem, drēbēm, bet vairāk morāli, mainot attieksmi pret cilvēkiem, kas dzīvē kļūdījušies, pieņēmuši nepareizus lēmumus".

Palīdzības lūgums ģimenēm, kuru apgādnieki atrodas ieslodzījumā: http://www.labdaribasfaktors.lv/stories/1488013-palidziba-gimenem-kuru-apgadnieki-ir-cietuma

Andris Kivičs aicina ziedot Labdarības Faktora stāstam „Palīdzība ģimenēm, kuru apgādnieki ir cietumā", kuru īsteno Latvijas Humānās palīdzības centrs.

Portālā www.labdaribasfaktors.lv, kas veidots kā labdarības iniciatīvu katalogs, ievietoti dažādi palīdzības lūgumi, kurus pašrocīgi ievieto labdarības organizācijas. Šie stāsti veidoti uz fotostāstu principa. Ziedojumi 100% apmērā nepastarpināti nonāk konkrētā palīdzības lūdzēja kontā, jo portāls Labdarības Faktors nav starpnieks vai ziedojumu administrētājs.

Naudas ziedojums nav vienīgais veids, kā līdzcilvēkus aicina atsaukties: organizācijas aicina ziedot mantas, apavus un sadzīves tehniku maznodrošinātām ģimenēm, dzīvojamo vagoniņu ģimenei, kurai nodega māja, savukārt 22 gadus vecais 7 gadus paralizētais jaunietis sapņo par kvalitatīvu iespēju darboties ar datoru, bet 15 gadīgs zēns nevar gaidīt rindā uz valsts piešķirtajām ortozēm un ratiņkrēslu, lai dzīvotu pilnvērtīgi.

Labdarības Faktors ir starptautiskā mēroga platformas CharityFactors.com Latvijas lietotājiem paredzētā vietne. Sociālās vietnes Labdarības Faktors darbu administrē Latvijā dibināts nodibinājums 'Charity Factors', kura misija ir stiprināt un attīstīt labdarības kustību, piedāvājot inovatīvus risinājumus ziedojumu piesaistē.

Paldies atbalstītājiem: Foto aģentūrai F64, mārketinga aģentūrai Frank&Stein un SIA Kamerlang.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV