Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Studenti uzstāda Latvijas rekordu, izveidojot gandrīz 100 metru garu veļas virteni

Līva Jēgere, 17.06.2011. 16:46

Šodien augstskolu komandu konkursā "Mazgā nost!" studenti uzstādīja rekordu, izveidoja 87 metrus garu veļas virteni. Uzvarēja Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes 2.kursa studentu komanda Baldone.
Studenti uzstāda Latvijas rekordu, izveidojot gandrīz 100 metru garu veļas virteni

Konkursā "Mazgā nost!", ko Rīgas centrā organizēja Latvijas Studentu apvienība sadarbībā ar mājsaimniecības elektropreču zīmolu Zanussi, piedalījās Rīgas Stradiņa Universitātes Medicīnas fakultātes 1.kursa komanda Krāns, Latvijas Studentu apvienības komanda Studenta lieta – taisna un cieta, Latvijas Kultūras Akamēmijas 1.kursa kultūras menedžmenta maģistrantūras komanda Vitgenšteins un Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes 2.kursa studentu komanda Baldone.

Studenti varēja mazgāt tikai tajā dienā sev mugurā esošās drēbes, no kurām katra komanda sēja veļas virteni, cenšoties uzstādīt rekordu. Uzdevumam bija atvēlētas 15 minūtes. Komandas dalībnieku skaits, ieskaitot kapteini, bija pieci cilvēki. Garākās veļas rindas izveidotāji Latvijas Universitātes studenti saņēma Zanussi dāvanu karti veļas mašīnas vērtībā veikalā Elux.

Pasākuma mērķis bija ne tikai pulcēt studentus jautrai kopīgai aktivitātei, bet arī likt pārdomāt, kāda būtu mūsdienu cilvēka dzīve bez sadzīves tehnikas. Par azartisku sacensību garu rūpējās radio SWH rīta programmas vadītājs UFO jeb Kaspars Upacieris.

Zanussi studentu sacensības organizēja mājsaimniecības elektropreču izplatītājs Electrolux Latvia, kas pārstāv tādus zīmolus kā Electrolux, AEG un Zanussi.

Foto attēli no pasākuma pieejami http://www.flickr.com/photos/40066987@N06/5842350044/in/photostream/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV