Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Rūdolfa Jāņos Cinevillā" īpaši domāts par bērniem

Ilze Jansone, 20.06.2011. 11:29

Lai „Rūdolfa Jāņos Cinevillā" līgot varētu ikviens – liels un mazs, īpaši domāts par to, lai arī mazajiem līgotājiem būtu savs rotaļu laukums. „Pola rotaļu laukumā" bērniem ar mazajiem līgotājiem darbosies radošā grupa „Pasaku nams".

„Pasaku nams bērnu izklaides jomā darbojas jau desmit gadus, šajā laikā esam praktizējušies gan bērnu ballīšu rīkošanā, gan lielāku pasākumu organizēšanā bērniem. Cinevillā darbosies rotaļu laukums, kur bērni varēs droši darboties gan kopā ar saviem vecākiem, gan palikt mūsu uzraudzībā, kamēr vecāki dejo ballē," stāsta radošās grupas „Pasaku nams" vadītāja Baiba Sirmoviča.

„Pola rotaļu laukumā" būs vairākas rotaļas, varēs mācīties pīt vainadziņus, darināt dažādus zvēriņus no siena, lēkāt pa batutu, peldēties bumbiņu baseinā un vizināties ar ponijiem. Čaklākajiem un veiklākajiem rotaļu dalībniekiem būs īpaši garšīgas balvas - saldējums „Pols". „Pola rotaļu laukums" darbosies no 14:00 līdz 20:00.

No 20:00 vienā no Cinevillas paviljoniem „Rūdolfa teātrī" darbosies „Auklīšu nams", kurā vecāki varēs atstāt bērnus „Pasaku nama" auklīšu uzraudzībā un paši doties atpūsties nakts ballē. „Auklīšu namā" mazie varēs gan rotaļāties, gan skatīties latviešu multfilmas, bērni varēs arī atpūsties un pasnaust.

„Cinevillas" kino pilsētiņa līgotājus gaidīs jau 23.jūnijā no 12:00, līgotāju ērtībām tiks nodrošinātas plašas autostāvvietas un telšu pilsētiņa.

Lai spētu izbaudīt visus lielfestivāla „Rūdolfa Jāņi Cinevillā" labumus, izdevniecība „Rīgas Viļņi" savos izdevumos publicēs gan pilnu pasākuma programmu, gan karti, kas noteikti noderēs pasākuma dienā. Pilnu pasākuma programmu var atrast www.rudolfajani.lv

Biļetes var iegādāties „Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā, biļetes cena šobrīd ir pieci lati, biļetes varēs iegadāties arī uz vietas pasākuma dienā, bet to cena būs seši lati. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja pasākumā ir bez maksas. Sadarbībā ar „Pasažieru vilciens" 23.jūnijā no Rīgas uz Tukumu kursēs arī īpašs Līgo dienas papildus reiss.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV