Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Suitu tirgus Kalnciema kvartālā

Una Meiberga, 20.06.2011. 11:30

Trešdien, 22. jūnijā no plkst. 16.00 līdz 21.00 Kalnciema kvartāla "Suitu tirgū" būs viesi ar labumiem no Alsungas novada - zemenes, jaunie kartupeļi, sieri, alutiņš, pīrāgi, sklandu rauši, mājās cepta maize, kūpinājumi un citi gardumi svētkiem. Dziedāsim saulgriežu dziesmas un ziņģes. Suitu sievu balsis ar vinila plašu ritmiem savienos DJ Monsta. Notiks vairākas ziedu, zāļu, vainagu un saules bumbu darbnīcas. Būs jaunas, latviskas & dabiskas dāvanas, ko paņemt līdzi ciemos braucot. Ielūkojieties arī Vīnu veikala 5 litru vīna krūku piedāvājumā.
Suitu tirgus Kalnciema kvartālā

Ceturtdienā pēc Jāņiem, 30. jūnijā no plkst. 20.00 līdz 23.00 Kalnciema kvartālā Saulkrastu džeza festivāla burvīgās brīvdabas džeza gaisotnes izbraukuma sesija. Programmā — Login Trio ar bārdainu džeza standartu vasarīgi jauneklīgām interpretācijām. Sastāvs: Mareks Logins – bungas, Āris Ozols — ģitāra, Toms Poišs — bas.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla aktīvajai vasaras sezonas programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

Suitu tirgu atbalsta Rīgas dome.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV