Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Saulkrastu svētki 2011

Vija Skudra, 27.06.2011. 17:24

No 1. līdz 3. jūlijam Saulkrasti aicina visus ciemos. Šogad Saulkrastu svētku moto: "Visi uz Saulkrastiem - pa lieliem tiltiem un maziem tiltiņiem!".

Trijās dienās visā pilsētā laipni gaidīti gan lieli, gan mazi viesi, visi, kuri grib atpūsties sportojot, izklaidējoties un aktīvi līdzdarbojoties. Koncerti visām gaumēm, tirgus un elektrovilcieniņš, sporta sacensības, makšķerēšana un 3.ātradīšanas čempionāts - tā ir tikai daļa no svētku programmas.

1. jūlijā Baltajā kāpā 19.00 smilšu figūru būvēšana un labāko figūru gratulācija, iespēja iegūt savā īpašumā īstu mākslinieka gleznotu portretu un pašam līdzdarboties mākslinieciskā jaunradē. Tikšanās ar Saulkrastu plenēra māksliniekiem, fotostudijas "Fotomobilizācija" izstādes "Svētki" atklāšana.

21.30 ar 20. gs. 60. un 70. gadu romantisko latviešu dziesmu programmu (J. Sildegs, R.Ore, V. Īgenberga, R.Pauls, Ģ. Ramanis) visus priecēs sieviešu vokālais ansamblis "Neaizmirstulītes" ; metāla pūšamo instrumentu kvintets "Live Brass" , kā arī Ivo Sildegs.

2.jūlijā

No 8.00 Saulkrastu centrā svētku tirgus - amatnieki, rokdarbnieki un visi pirkt un pārdot gribētāji laipni aicināti!

9.00 tradicionālā rīta modināšana kopā ar pūtēju orķestri "Neibāde"

9.00 futbola sacensības Zvejniekciema stadionā

No 11.00 sacensības basketbolā (GHETO) un volejbolā (MIX grupas) pie aktīvās atpūtas kompleksa "Koklītes"

12.00 galda teniss brīvā dabā Saulkrastu centrā

12.00 Saulkrastu centrā trešā Vislatvijas ātradīšanas čempionāta Saulkrastu posms un viena no visvecākajiem Saulkrastu tiltiem apadīšana pie Saulkrastu Pēterupes ēv. lut. baznīcas.

Rokdarbnieku pulciņa jaunākie darbi izstādē "Lejā, pie upītes" Saulkrastu domes zālē.

13.00 Saulkrastu centrā, pie Bīriņu ielas izejas uz jūru, lustīga dancošana tradicionālajā dienas koncertā " Reiz uz tilta satikās..". Piedalās Saulkrastu mākslinieciskie kolektīvi un viņu viesi.

19.30 svētku gājiens no Saulkrastu centra līdz brīvdabas estrādei . Šogad svētku gājiena devīze: " Ikviens var tiltu būvēt!"

20.00 svētku sarīkojums brīvdabas estrādē "Brauciet lēnām pār tiltu, draugi!" Piedalās Saulkrastu mākslinieciskie kolektīvi un viesi no Lietuvas. Pēc sarīkojuma balle ar "MUSIQQ", I. SUTUGOVU un K. KRIEVKALNA instrumentālo grupu, DJ RUDAIS.

3.jūlijā

6.30 - 10.30. Makšķerēšana jūrā. Starts un finišs aktīvās atpūtas centrā "Koklītes".

10.00 Zvejniekciema stadionā Saulkrastu kausa izcīņa Nacionālajā suņu daudzcīņā un visu šķirņu suņu izstāde

12.00 Bērnu rotaļu laukuma "Zvejniekciems" atklāšana.

16.00 otrais Saulkrastu koklētāju saiets "Koklē vēju vanadziņš" - dalībnieku lielkoncerts kultūras namā "Zvejniekciems" .

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV