Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Jūras svētkos aicina doties ekskursijā uz Liepājas Loču torni

Zane Gaile, 29.06.2011. 10:56

9. jūlijā Liepāja svin Jūras svētkus. Lai kuplinātu dažādo un interesanto svētku pasākumu klāstu, Liepājas Kultūras pārvalde sadarbībā ar Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroju interesentiem piedāvā doties ekskursijā uz Liepājas Loču torni. Tā kā ikdienā Loču tornis nav pieejams apmeklētājiem, tad šī ir unikāla izdevība palūkoties uz Liepājas ostu no augšas un iepazīt ostas kuģu kustības regulēšanas smalkumus klātienē.
Jūras svētkos aicina doties ekskursijā uz Liepājas Loču torni

Ekskursiju sākums būs pulksten 12:00 un 14:00 pie viesnīcas „Promenade Hotel", un ekskursijas laikā, pa ceļam līdz Loču tornim, ekskursijas dalībniekiem būs iespēja uzzināt par ostas vēsturi no tās pirmsākumiem līdz mūsdienām, par īpašiem notikumiem Latvijas valsts dzīvē, kas saistās ar Liepāju, kā arī pavērot ikdienas rosību uz zvejas kuģīšiem.

Pieteikties ekskursijai var Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā, Rožu laukumā 5/6, Liepājā un pa tālruni 634 80808 vai 29402111.

Jāpiebilst, ka katras ekskursantu grupas dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ pieteikties aicinām savlaicīgi. Maksa par ekskursiju: Ls 1,-

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV