Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgā notiks VEF Vērtīgo Krāmu tirdziņš

Linda Ezerkalna, 30.06.2011. 09:33

Sestdien, 9. jūlijā, bijušajā rūpnīcas VEF teritorijā pie VEF mākslas centra, Ūnijas ielā 8, 7. korpusā, notiks VEF Vērtīgo Krāmu tirdziņš, kurā aicināts piedalīties ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis – gan pārdevēja, gan pircēja lomā.
Rīgā notiks VEF Vērtīgo Krāmu tirdziņš

Daudzās Eiropas valstu galvaspilsētās viena no interesantākajām vietām, kurp doties gan vietējiem, gan tūristiem, ir tā dēvētie blusu jeb krāmu tirdziņi, kur raibā lietu jūklī iespējams atrast gan īstas veco laiku pērles, gan saimniecībā noderīgas lietas, kā arī vērtīgas grāmatas, kolekcionāru priekšmetus un daudz ko citu.

Mēs esam pārliecināti, ka arī Rīgā jāatdzīvina šī tradīcija! Tāpēc jau 9. jūlijā bijušās VEF rūpnīcas teritorijā pie mākslas centra notiks pirmais VEF Vērtīgo krāmu tirdziņš, kurā varēs pirkt un pārdot, kaulēties un varbūt pēkšņi atrast tieši to, kas ilgi jau meklēts.

Lokācijas vieta izvēlēta, ņemot vērā tās vēsturiski kolorīto stāstu un patreizējo atdzimšanu par jaunu kultūras punktu Rīgā. Turklāt tā ir iespēja tūristiem izbaudīt pilsētu ārpus Vecrīgas.

Aicinām ikvienu, kam mājās sakrājušās pašam nevajadzīgas lietas labā stāvoklī, kuras varētu šķist vērtīgas citiem pircējiem, pieteikt dalību tirdziņā līdz 7. jūlijam, rakstot uz retrospectrovintage@gmail.com. Piedāvāto lietu klāstā var būt gan kolekcionējami priekšmeti, piemēram, pastmarkas, nozīmītes, seno laiku atklātnītes, gan interjera un mākslas priekšmeti, saimniecībā noderīgas lietas, sporta inventārs, foto tehnika, rotaslietas un daudz kas cits.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV