Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Rīgas Juridiskajā augstskolā notiks izlaidums

Ligita Gjortlere, 30.06.2011. 10:42

Piektdien, 1.jūlijā pulksten 16:00 Rīgas Juridiskajā augstskolā notiks maģistra studiju programmu absolventu izlaidums. Rīgas Juridiskās augstskolas starptautiski augsti novērtēto maģistra programmu absolventu vidū 34% ir ārvalstu studenti.

Rīgas Juridiskās augstskolas trīspadsmitajā izlaidumā maģistra diplomus iegūs 44 studenti. Diplomu pasniegšanas ceremonijā uzrunu teiks LR Tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs un RJA rektors Džordžs Ulrihs (George Ulrich).

Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šogad ievērojamu īpatsvaru absolventu vidū - 34% - veido ārvalstu studenti. Rīgas Juridiskajā augstskolā studē maģistranti no Albānijas, Armēnijas, ASV, Čehijas, Gruzijas, Lietuvas, Maķedonijas, Melnkalnes, Ukrainas, Uzbekistānas, Vācijas un Zviedrijas.

"Esam gandarīti, ka mūsu augstskolu regulāri izvēlas ne tikai studenti no Latvijas, bet arī no ārvalstīm. Tas nozīmē, ka mūsu augstskolā iegūtā izglītība nodrošina labas nodarbinātības iespējas ne tikai Latvijā un Eiropā, bet arī plašāk pasaulē." stāsta Džordžs Ulrihs (George Ulrich) Rīgas Juridiskās augstskolas rektors.

Rīgas Juridiskā augstskola saglabā izglītības augsto kvalitāti, ko spēj nodrošināt pateicoties nelielām grupām un augsti kvalificētajiem pasniedzējiem. Absolventi iegūs diplomus maģistra studiju programmās "Starptautiskās publiskās tiesības un cilvēktiesības", "Starptautiskās un Eiropas tiesības", "Pārrobežu komerctiesības", "Tiesības un finanses", kā arī programmā "Jurists lingvists". Pieci no absolventiem beigs augstskolu ar izcilību, savukārt 13 - ar atzinību.

Par Rīgas Juridisko augstskolu

Rīgas Juridiskā augstskola dibināta 1998.gadā un piedāvā iegūt bakalaura un maģistra izglītību tiesību, biznesa, diplomātijas un juridiskās lingvistikas jomās, studējot angļu valodā. Augstskola piedāvā pilna un nepilna laika studijas, piesaistot starptautiski atzītus nozares speciālistus un augsti kvalificētus mācībspēkus no ārvalstīm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV