Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Ar vērienīgu mūzikas un izklaides festivālu Lapmežciemā svinēs zvejnieksvētkus

Imants Mozers, 30.06.2011. 10:50 | komentāri (1)

9. jūlijā Lapežciema pludmalē jau devīto gadu pēc kārtas ar mūziku, dejām un izklaides atrakcijām notiks tradicionālais festivāls „Zvejnieksvētki 2011". Katru gadu pasākumu apmeklē vairāk kā 3000 cilvēku, savukārt šogad festivāla organizatori ir gatavi uzņemt vēl vairāk apmeklētāju piedāvājot notikumiem bagātāku pasākuma programmu kā iepriekš.
Ar vērienīgu mūzikas un izklaides festivālu Lapmežciemā svinēs zvejnieksvētkus

Šogad papildus jau ierastajai lielajai skatuvei, uz kuras uzstājas aktuālas Latvijas un ārzemju mūzikas grupas , muzikālie projekti un dīdžeji, pasākuma organizatori papildus izveidos elektroniskās deju mūzikas telti „D-Light Zone", kā arī Lounge bāru. Visās festivāla zonās muzikālās izklaides piedzīvojums turpināsies līdz saullēktam ,ļaujot izbaudīt pirmos saules pieskārienus.

Festivāla norises vakarā uz lielās skatuves uzstāsies atzītie pašmāju mākslinieki: AISHA ar grupu, CANDY un deju šovs, DJ Imants Mozers ar mixshow no SOUMAD. No plkst.21.00 visus iesildīs grupa FLAME ,bet nakts kulminācijā uzstāsies aizraujošs populārās deju mūzikas projekts no Gruzijas – vokālists T.L. un DJ Sandro Chikovani.

„D – Light Zone" būs kā oāze elektroniskās, jeb klubu mūzikas cienītājiem. Aktīvus deju ritmus un karstas dejas pludmales smiltīs izslāpušajiem spēlēs Latvijas elektroniskās deju mūzikas elites dīdžeji: Johnny Adroit, HIPP, Ratz Lukas un Yermo!

Pašā festivāla teritorijas centrā atradīsies Speciālais Lounge bārs, kurš būs īpaši iekārtots atspirdzinošu kokteiļu baudīšanai un zvilnēšanai ērtos krēslos!

Ieeja pasākumā no 20.00.

Biļetes www.bilesuparadize.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV