Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Aicina pieteikties komandas Jūras svētku stafetēs

Krista Kalnarāja, 30.06.2011. 10:55

9. jūlijā Liepājā notiks Jūras svētku svinības. Viena no galvenajām aktivitātēm būs īstas stiprinieku spēles Liepājas pludmalē, tāpēc jau šobrīd komandas tiek aicinātas pieteikt savu dalību tādās disciplīnās kā virves vilkšana, siļķu mucas ripināšana, zābaku mešana, stūrmaņa pendele un aklais futbols. Spēļu sākums pulksten 12:00. Uzvarētājus gaida vērtīgas balvas.
Aicina pieteikties komandas Jūras svētku stafetēs

Pieteikties Jūras svētku spēlēm var līdz šī gada 6. jūlijam, aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to uz pa e-pastu: redsunbuffet@hotmail.lv, kā arī iespējams pieteikties personīgi pludmales bārā „Red Sun Buffet".

Komandu sacensībām aicināti pieteikties dalībnieki, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu. Komandā minimālais dalībnieku skaits ir pieci cilvēki.

Spēļu dalībnieki aicinātas padomāt arī par komandas noformējumu, interesantu nosaukumu, savu devīzi un, protams, atbalstītāju un līdzjutēju uzmanības piesaistīšanu.

Apbalvo trīs labākās komandas ar vislielāko punktu skaitu kopvērtējumā, kā arī katras spēles disciplīnas pirmās vietas ieguvējus. Balvu fondu nodrošina augļu vairumtirgotāji „Citva" un kokteiļbārs „Red Sun Buffet".

Ar spēļu nolikumu iespējams iepazīties mājas lapā www.liepajaskultura.lv sadaļā Jūras svētki.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV