Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Šo sestdien Zvejnieksvētki un lielā balle Rojā

Inita Zīmele, 04.07.2011. 09:42

Šo sestdien, 9. jūlijā, Rojas Zvejnieksvētku ietvaros astoņos vakarā Rojas pludmalē notiks lielā svētku balle, kurā uzstāsies - grupa „Labvēlīgais Tips", grupa „Otra Puse", Kaža ar grupu, Normunds Jakušonoks un Daiga Petkeviča, DJ Ufo. Pasākuma programmā koncerti, dejas un jautrība visas nakts garumā un svētku salūts virs jūras pusnaktī. Nāc un nozvejo kād' nār'vai stagar'!
Šo sestdien Zvejnieksvētki un lielā balle Rojā

Lielo balli pulksten 20:00 atklās svētku izklaides lietpratēji grupa „Labvēlīgais Tips", kas svinētājiem veltīs divu stundu jautrības un līksmes maratonu, izpildot labākās dziesmas no saviem krājumiem.un protams, skanēs speciali Zvejnieksvetkiem veltīts jūras dziesmu cikls.

Pulksten 23:00 svinības turpināsies ar dziesmām, dejām un grupu „Otra puse".

Pusnaktī notiks vērienīga uguņošana virs jūras, bet pēc tās, pulksten 00:30, uz skatuves kāps Kaža ar grupu.

Pulksten 2:00 svētku apmeklētājus priecēs atraktīvais Normunds Jakušonoks un Daiga Patkeviča.

Savukārt līksmot gribētājus līdz rīta ausmai un par labu garastāvokli visas nakts garumā parūpēsies DJ Ufo.

Zvejnieksvētki Rojā notiks 9. jūlijā visas dienas garumā ar izklaidējošām aktivitātēm gan lieliem, gan maziem. Svētku reportāžas tiešraidē no ceļojuma uz Roju būs dzirdamas Radio SWH. Svētku pilna programma un cita informācija atrodama mājas lapās www.jurassvetki.lv un www.roja.lv.

Biļetes uz svētku balli var iegādāties www.bilesuparadize.lv vai Biļešu paradīzes kasēs un Rojas Kultūras centrā. Biļešu cena iepriekšpārdošanā Ls 3, pasākuma dienā Ls 4; bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV