Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Hercoga Jēkaba tirdziņš pietur atkal

Andris Romanovskis, 06.07.2011. 12:19

Ir pagājuši Jāņi, tāpat arī Pēterdiena un „Hercoga Jēkaba tirdziņš" Jelgavā atsāk savu darbu Driksas ielā. Kā jau katrs aizsākums, arī „Hercoga Jēkaba tirdziņš" lēnām, pamazām bet nenovēršami virzās no mazuma uz lielumu.

Līdzās jau ierastajai gaļai no Z/S Kraujas, Reiņa kupinātām zivīm no Lapmežciema, Daugmaļu Jāņa medum, Pampāļu podiem, Sēlijas ziepēm un Sērenes skrubjiem, piektdien, 8.jūlijā Driksas ielā būs nopērkami arī Z/S Birznieki saimnieces Aijas Rences sietie sieri, balvēnieša Valda Dundura ekskluzīvi koka izstrādājumi, kā arī pārgaujas meistara Māra Lustes patentētie jubilejas monētu turētāji. Driksas ielas bruģi rotās arī Aivara Kerliņa darinātās akmens skulptūras un veidojumi. Kā jau katrā šādā tirdziņā pierasts, būs arī pa kādai rokdarbniecei ar kruzuļiem.

No jūlija mēneša līdz pat Ziemassvētkiem Hercoga Jēkaba tirdziņš Jelgavā notiks bez pārtraukumiem, katra mēneša otrās un ceturtās piektdienas pēcpusdienās no 15.00 līdz 20.00.

Laipni lūgti uz vienīgo regulāro tirdziņu Jelgavā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV