Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

MTV skatītāja kļūst par basketbolisti

sadarbībā ar MTV, 10.05.2007. 18:38 | komentāri (1)

MTV skatītāju konkursa uzvarētāja balvu – pavadīt dienu kopā ar kādu no b/k “Barons/LMT” basketbolistiem, izmantos kopā ar tēti
MTV skatītāja kļūst par basketbolisti
Noslēdzies MTV, SONY un b/k “Barons/LMT” rīkotais konkurss, kura laimīgā uzvarētāja ir Aija Hermane. Tieši Aijai vislabāk izdevās pārliecināt žūriju, ka tieši viņa ir pelnījusi saņemt balvu – iespēju pavadīt dienu kopā ar b/k “Barons/LMT” spēlētāju un komandu kādā no LBL finālspēļu dienām.

“Es ļoti vēlētos iegūt šo iespēju un piedzīvot kaut ko nebijušu un aizraujošu, un, kas zina, varbūt es varētu no šiem spēlētājiem iemācīties kā tā bumba ir jāgriež uz viena pirksta. Vienmēr esmu vēlējusies to iemācīties, bet nav jau kas to iemāca. Es noteikti ņemtu līdzi tēti – lielāko sporta fanu,” savā pieteikumā rakstīja Aija. Konkursa uzvarētājs balvu 11.maijā varēs izdzīvot un piedzīvot kopā ar draugu, Aija jau pieteikumā minēja, ka noteikti līdzi ņems tēti, jo pēdējā laikā viņiem sanāk ļoti maz laika pavadīt kopā, bez tam Aijas tētis esot kaislīgs visu sporta veidu fans. Aija savus piedzīvojumus varēs iemūžināt ar SONY SR52 video kameru, ko skatītāju konkursa uzvarētājam dāvina SONY.

No basketbolistu vidus MTV skatītāju simpātiju balsojumā ar 48% balsu pēdējā balsošanas dienā uzvarēja Armands Šķēle, tāpēc Aija lielāko dienas daļu pavadīs kopā ar Armandu Šķēli, bet vakarā dosies uz b/k “Barons/LMT” spēli. Viņu visu kopīgos piedzīvojumus ikviens varēs redzēt raidījumā “MTV Supermercado”.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV