Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

VEF Krāmu tirdziņš Rīgā notiks katru sestdienu

Linda Ezerkalna, 20.07.2011. 20:28

Pirms nedēļas notikušais VEF Krāmu tirdziņš apliecināja, ka šāda tradīcija Rīgā ir nepieciešama, tāpēc turpmāk plānots tirdziņu rīkot katru sestdienu.
VEF Krāmu tirdziņš Rīgā notiks katru sestdienu

Nākamais krāmu tirdziņš apmeklētājus gaidīs jau šo sestdien, 23. jūlijā bijušās rūpnīcas VEF teritorijā pie Totaldobže mākslas centra Ūnijas ielā 8, 7. korpusa (ieeja no Bērzaunes ielas).

Pirmais VEF Krāmu tirdziņš pulcēja apmēram 30 pārdevējus un vairākus simtus pircēju, kas medīja visu ko - sākot no vecām grāmatām un rotaļlietām, beidzot ar greznumpriekšmetiem un pat mēbelēm.

Tā kā pirmais tirdziņš pierādīja, ka ir rīdziniekiem (un ne tikai!) vajadzīgs un interesants kā alternatīva iepirkšanās vieta, tas turmpāk notiks ik sestdienu.

Tirdziņa pārdevēju lokā sastopami gan specifisku vēsturisku lietu kolekcionāri, gan arī tirgotāji, kas savās mājās spējuši atrast pietiekami daudz interesantu „krāmu", kas citiem varētu kļūt par īstiem dārgumiem.

Piedāvāto lietu klāstā ir atrodami gan kolekcionāru kaislību objekti, piemēram, pastmarkas, nozīmītes, seno laiku atklātnītes, gan interjera un mākslas priekšmeti, saimniecībā noderīgas lietas, sporta inventārs, foto tehnika, rotaslietas un daudz kas cits.

Tirdziņa norises vieta – bijušās rūpnīcas VEF teritorija – izvēlēta, ņemot vērā tās vēsturiski kolorīto stāstu un patreizējo atdzimšanu par jaunu kultūras punktu Rīgā. Turklāt tā ļauj pilsētas viesiem izbaudīt pilsētu arī ārpus ierastās Vecrīgas.

Ieeja tirdziņā ir bez maksas. Tirdziņa sākums plkst. 10:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV