Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Rīgas svētkos varēs gleznot mūziku

Biedrība „I Did It", 03.08.2011. 09:05

Rīgas svētkos 20. augustā Gleznotāju un Vaļņu ielu krustojumā ikkatram būs iespēja piedzīvot Rīgā vēl nebijušu akciju – gleznot ne vien krāsām, bet arī ar skaņām.
Rīgas svētkos varēs gleznot mūziku

Projektā „Otas Dimd" katrs Rīgas svētku apmeklētājs būs aicināts dot savu artavu Rīgas 810. gades gleznojuma tapšanā, izmantojot 25 kvadrātmetrus audekla un 50 litrus krāsas.

Pats mākslas darba radīšanas process būs neierasts un līdz šim Rīgā nebijis – otas triepieni, ilustrējot katra mākslinieka gleznošanas tehniku, pārvērtīsies īstu instrumentu skaņās.

Mirkļa improvizācijā otu vilktās līnijas atdzīvosies mūzikā flautas, elektriskās ģitāras, kontrabasa un sitamo instrumentu izpildījumā.

Lai kļūtu par mākslinieku, kas glezno ne vien ar krāsām, bet arī ar mūziku, atliek vien apmeklēt projektu „Otas Dimd" Rīgas svētku laikā 20. augustā Gleznotāju un Vaļņu ielu krustojumā no plkst. 12.00 līdz plkst.18.00.

Projektu ar Rīgas domes atbalstu realizē biedrība „I Did It". Par krasām rūpējas „Krāsu serviss" .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV