Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Studentu līderi pulcējas jubilejas „Līderu forumā"

Jurita Krūma, 05.08.2011. 09:52

No 4. līdz 7.augustam Smiltenē norit tradicionālā studentu treniņnometne „Līderu forums", kuru jau 10 gadu organizē Latvijas Studentu apvienība (LSA). Seminārā pulcēsies 44 studenti no 9 Latvijas augstskolām.

Seminārā „Līderu forums" ik gadu augusta sākumā pulcējas Latvijas augstskolu aktīvākie studenti - studentu pašpārvalžu pārstāvji, vecbiedri un nozaru eksperti augstākās izglītības, karjeras attīstības un līderības jautājumos.

2011.gadā „Līderu foruma" tradīcijai aprit 10 gadskārta, tādēļ šogad semināra saturu veidos atzītākās metodes no iepriekšējo gadu pieredzes, kā arī jauninājumi, lai koncentrētu uzmanību uz aktualitātēm - darba grupas; ekspertu lekcijas; simulācijas; diskusijas u.c. Semināra ietvaros topošie valsts līderi - studenti attīstīs:

zināšanas augstākās izglītības jautājumos;

spēju cīnīties par izglītības kvalitāti, studentu mobilitāti, sociālo nodrošinājumu;

aizstāvības prasmes studentu tiesību un interešu jautājumos;

prasmes nodrošināt pēctecību studentu pašpārvalžu darbībā.

Semināra programmā studentu līderi tiks aicināti izglītoties lekcijās par motivāciju, komandas veidošanu un prezentācijas prasmēm, komandu pārbaudījumos, kā arī diskutēt izglītības nozares partneriem, politiķiem un LSA vecbiedriem par studentu kustības attīstību un izglītības nozares aktualitātēm. Seminārā Latvijas studentus uzrunās arīdzan Igaunijas un Lietuvas nacionālo studentu apvienību līderi.

Semināra norisi atbalsta: Swedbank, Čili pica, Augļu serviss, boulinga centrs „Fantasy park", Gutta, Kronis Food, piedzīvojumu parks „Tarzāns", maizes cepuve "Ķelmēni", 02.lv projekts, kā arī Ekonomikas un kultūras augstskola, Vidzemes Augstskolas Studentu apvienība, Rīgas Tehniskā universitāte un Latvijas Universitātes Studentu padome.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV