Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Zivju ielas svētkos Liepājā notiks "Red Sun Buffet Open Stage 2" pusfināls

Mareks Alberts, 09.08.2011. 17:32

13. augustā Liepājā notiks Zivju ielas svētki. Pulksten 18.00 Rožu laukumā "Zivju ielas svētkus" ieskandinās "Red Sun Buffet Open Stage 2" pusfināls.
Zivju ielas svētkos Liepājā notiks "Red Sun Buffet Open Stage 2" pusfināls

 Par iekļūšanu "Open Stage 2" finālā, balvu fondu Ls 500 vērtībā, Liepājas Kultūras pārvaldes balvu par iespēju ierakstīt 10 dziesmas Egila Meža studijā cīnīsies piecas grupas - "Headline" (Rīga), "The Picture" (Rīga), "The Seventh Floor" (Ventspils), "Karmafree" (Londona) un "The Next Ones" (Rīga). Koncerta īpašie viesi būs grupa "Gain Fast" un konkursa muzikālo atbalstītāju Do Studijas pārstāve Kristīne Grundmane.

Vakara turpinājumā pulksten 23.30 "Zivju ielas svētkus" iekustinās Liepājas teātra aktieri ar performanci – "Hushhushčaksaida". Ritmiski pārsteigumi gaidāmi no iepriekšējā sezonā iemīļotiem iestudējumiem - izrādēm "Vestsaidas stāsts", "Spēlē, spēlmani!" un "'Šikās kāzas". Kopā ar aktieriem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iemācīties populāro deju no izrādes "Šikās kāzas", kā arī piedalīties viktorīnā par Liepājas teātra izrādēm, saņemot vērtīgas balvas.

Zivju ielas svētku kultūras programmu pusnaktī noslēgs vēl nebijis notikums Liepājā - cirka studijas "Beztemata" uzvedums "Burleska. Pasaule, pasaulīt..." pēc V.Šekspīra lugas "Romeo un Džuljeta" motīviem. Traģikomēdija piecos cēlienos, stundas garumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV