Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Zivju ielas svētki 2011 arī Kultūras tramvajā

Daina Vanaga, 12.08.2011. 15:35

Kopš vasaras sākuma pa Liepājas tramvaja sliedēm kursē biedrības „Cietokšņa Kopiena" cirka „Beztemata" un Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja projekts – kultūras tramvajs. Kultūras tramvajs ir īpašs ar to, ka katru ceturtdienu tajā notiek kāds kultūras pasākums. Lai Zivju ielas svētku programma būtu plašāka, svētku organizatori piedāvās savu programmu arī kultūras tramvajā.

Svētku ietvaros no pulksten 19:00 līdz 21:00 kultūras tramvajā ar akustisko koncertu uzstāsies mūziķis Kristaps Pujāts, grupa „The Pictures", ,,The Seventh Floor'', ,,The Next Ones'', kā arī sadarbībā ar klubu „Fontaine Palace" grupa no Spānijas „Free to Dream", kuri uzstāsies arī „Fontaine Festival".

Svētku ietvaros muzikālu programmu piedāvās arī Latvijas 1. rokkafejnīca. Pulksten 19:00 uz Summer Stage kāps pašmāju roka grupa „Deep Silence". Pirmā „Red Sun Buffet Open Stage" konkursa laureāti, piedalījušies tādos festivālos kā "Lelle Alternatiiv 2009", "Bildes 2009" kopā ar Andri Ērgli, "ZZ Baltic Beach Party 2010" un "Summer Sound Liepāja 2011". Izveidojusies arī veiksmīga sadarbība ar Igetu Gaiķi un viņas vokālo studiju "Tev un man", kur kopīgiem spēkiem ir radīts mūzikls. Pulksten 23:00 programmas turpinājuma ar akustisko roka koncertu uzstāsies Ginc&Ulja.

Zivju ielas svētkos savu dalību apstirpina arī Liepājas Centrālā Zinātniskā bibliotēka, kuri svētku ietvaros piedāvās literatūras izstādi skatlogos par Krišjāni Valdemāru - dižo jūrā braukšanas aicinātāju "Latvji, brauciet jūriņā! Krājiet zeltu pūriņā!" kā arī Andras Pelnas gleznas.

Sīkāka informācija: www.zivjuielassvetki.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV