Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Kalnciema kvartālā notiks skolai veltīts tirdziņš un "Lady's Sweet" koncerts

Una Meiberga, 15.08.2011. 12:47

Ceturtdien, 18.augustā, plkst. 16.00-20.30 Kalnciema kvartālā notiks skolai veltīts tirdziņš, kurā varēs iegādāties glītas skolai nepieciešamas kancelejas preces, grāmatas un apģērbu. Šoreiz būs iespēja saņemt konsultācijas par veselīgu skolēna uzturu un padomus maltīšu un "lunchbox" gatavošanai. Bez tam varēsiet iegādāties sezonas produktus un daudz jaunus amatnieku un mākslinieku darinājumus.
Kalnciema kvartālā notiks skolai veltīts tirdziņš un "Lady's Sweet" koncerts

Plkst. 20.00 svinīgi noslēgsies loterija „Klasika atkal modē", kuras galvenā balva ir restaurēts 1974. gada žigulītis VAZ 2101, kuru tautā iesaukuši par Plombīru. Visas vasaras garumā interesentiem bija iespēja sekot žiguļa atdzimšanas procesam, un nu to oficiāli pasniegs loterijas laimētājai Viktorijai no Rīgas.

Plkst. 20.30 sāksies krāšņš Lady's Sweet koncerts. Vokālais trio Lady's Sweet (Jolanta Strikaite, Karīna Tropa, Vineta Elksne) vasaras izskaņā ikvienu aicina izbaudīt koncertprogrammas "Tête-à-Tête" spilgtākos priekšnesumus. Sievišķīgs skats uz apkārt notiekošo un skatiens uz tuvāko. Dziedātāju iecere ir uzburt vieglu, gaistošu, bet vienlaikus krāsainu un paliekošu sajūtu skici – viņu izpratni par vasaras izskaņu.

Koncertprogramma "Tête-à-Tête", kas pirmo reizi "Artelī" izskanēja pagājušā gada oktobrī un kļuva par trio pirmo solo koncertu, tagad papildināta ar jaunām repertuāra kompozīcijām un horeogrāfisko materiālu. Kopā ar dziedātājām uzstāsies mūziķi Kārlis Lācis, Gints Pabērzs, Kaspars Zemītis, Andris Grunte un Kaspars Grigalis.

Muzikālo izglītību ieguvušas Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijā, Lady's Sweet dalībnieces gan kā trio, gan solo izpildītājas zināmas no tādiem projektiem kā Cabaret (Cabaret plin, plin..., Cabaret Allez!), mūzikliem "Vestsaidas stāsts", "Les Miserables", "Mesa" izrādēm "Izredzētais", "Kapteiņu stāsti", "Princešu stāsti", muzicējušas kopā ar Jāni Stībeli, Laimu Vaikuli un jau vairākus gadus koncertē kopā ar Intaru Busuli. Aizvadītajā gadā trio startējis jauno izpildītāju konkursā "Jaunais Vilnis", bet šogad katra no izpildītājām redzama arī tādos uzvedumos kā "Vestsaidas stāsts" Liepājas teātrī (Jolanta Strikaite), "Futbols uz podestiem" un šovs "Dziedi ar zvaigzni" (Vineta Elksne), ritma izrāde "No Drums No Problems" (Karīna Tropa).

Nākamais tirdziņš notiks 1. septembrī. Svarīga informācija tirdziņu apmeklētājiem - sākoties rudens sezonai, no 17. septembra tirdziņi atkal notiks katru otro sestdienu.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla aktīvajai programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV