Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Rīgas svētki Imantā

Dace Nikolaisone, 16.08.2011. 12:39

19. un 20. augustā Rīga svin dzimšanas dienu un kā katru gadu arī Kultūras un atpūtas centrs „Imanta" piedāvā svētku programmu visiem rīdziniekiem un pilsētas viesiem, aicinot pievienoties Imantas vārda dienas svinībās Rīgas svētku laikā.

Piektdien, 19. augustā, plkst. 16.00 Rīgas Kultūras un atpūtas centrā "Imanta" Rīgas svētku ietvaros notiks pasākums „Imanta – vieta ar vārdu". Rīgas svētku laikā Imanta svin savu vārda dienu.

Kā katru gadu arī šogad Kultūras un atpūtas centrs „Imanta" svin Rīgas svētkus. Šogad Rīgas svētku laikā Imanta svin arī vārda dienu un par godu tiek veidota grandioza svētku programma.

Jau plkst. 16.00 sākas koncerts bērniem, kurā piedalīsies bērni no Rīgas, citām Latvijas pilsētām un no Vācijas. Bērnu teātris „Horizonts", Bērnu deju kolektīvs „Riki-Tiki", Bērnu vokālais ansamblis „Brīnumiņš". Muzikāls uzvedums apvienojoties Bērnu popgrupai „Tu un Es" un Bērnu Hip-Hop grupai no Brēmenes „Die Kleinen Strolche". Pasākumu vadīs Arnis Miltiņš.

Vakarā plkst. 18.00 visi tiek aicināti uz vakara koncertu, kurā uzstāsies tautā iemīļoti mākslinieki un viesi no Ķīnas. Vakara koncertā uzstāsies Kultūras pils „Ziemeļblāzma" pūtēju orķestris „Fanfara", Deju studija „Flamenco", Dziedošā Brūveru ģimene, Sporta deju klubs „Mirada", Lauris Golubickis, līnijdeju grupa „Mans ceļš", kokļu kvarteta „Kārta" studija , kā arī viesi – trīs operdziedātāji no Ķīnas. Pasākumu vadīs Edgars Lipors.

Plkst. 21:00 – balle, uzstājas grupa „Baltie lāči" un kokļu kvarteta „Kārta" studija. Pilnīgi negaidītas kokļu skaņas. Vakara noslēgumā būs svētku salūts.

Visa pasākuma laikā būs konkursi sadarbībā ar veikalu tīklu „IKI", izstāde – „Pārdaugava vēsturiskajās fotogrāfijās", atrakcijas, tirgotavas, izjādes ar zirgiem, ķermeņa apgleznošana.

Rīgas svētku ietvaros pasākumu „Imanta – vieta ar vārdu" rīko Rīgas Kultūras un atpūtas centrs „Imanta" ar Rīgas domes Kultūras departamenta atbalstu.

Pasākums ir bez ieejas maksas.

Sabiedriskais transports: 4.tramvajs, 41.autobuss līdz pieturai Kleistu iela.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV