Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Daugavas promenādē atklās gājēju tiltiņu

Aija Briede, 18.08.2011. 11:27

Piektdien, 19.augustā, Ķengaragā, Daugavas promenādē atklās jaunu gājēju tiltiņu. Pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, vicemērs Andris Ameriks, Rīgas Austrumu izpilddirekcijas izpilddirektors Dmitrijs Pavlovs un citas Rīgas domes amatpersonas.

Daugavas promenādes labiekārtošana ir viens no Rīgas Austrumu izpilddirekcijas un iedzīvotāju ierosinātajiem Daugavas labā krasta rekonstrukcijas un labiekārtošanas projektiem. Projekta īstenošanas gaitā labiekārtota teritorija posmā no Kaņieru ielas līdz Kvadrāta ielai, ierīkots apgaismojums, veloceliņi, uzstādītas ceļa zīmes, atklāts putnu novērošanas tornis, ierīkots aktīvās atpūtas laukums, uzstādīti šaha un tenisa galdiņi, izvietoti atpūtas soliņi, atjaunots esošais gājēju tiltiņš pie dīķa, kā arī veikti citi labiekārtošanas darbi.

Rīgas svētku nedēļā Daugavas promenādē aktīvi darbojas O.Kalpaka Tautas daiļamata pamatskolas 7.- 9.klašu skolēni un skolotāji, kā arī Bērnu mākslinieciskās fantāzijas akadēmijas audzēkņi mākslinieka Jāņa Anmaņa vadībā, apgleznojot betona sienas fragmentus.

Pasākumā aicināti piedalīties plašsaziņas līdzekļu pārstāvji. Atklāšanas pasākums sāksies plkst. 11.00 Daugavas promenādē, Ķengaragā, Kvadrāta ielā 22 (aiz bijušās rūpnīcas „Kvadrāts").

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV