Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Studentu Paradīze 2011" atklāj jubilejas pasākuma māksliniekus

Madara Rube, 29.08.2011. 09:29

Tuvojoties septembrim, tuvojas arī Baltijā grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki „Studentu Paradīze", kas ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu norisināsies 23. septembrī, Arēnā Rīga. Svētku organizēšanā iesaistījušies studenti no vairāk kā 25 Latvijas augstākās izglītības mācību iestādēm. Jubilejas gadā „Studentu Paradīzi 2011" iesaka OKarte, kam ir ko teikt.
„Studentu Paradīze 2011" atklāj jubilejas pasākuma māksliniekus

Svētkos uz sešām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 40 mākslinieki no Latvijas un ārvalstīm. Pasākumā studentus priecēs: Supafly (UK), kuri spēlēs tādus pasaules klubu hītus kā „Let's Get Down" un „Mooving Too Fast", Latvijas roka leģenda „Dzelzs Vilks", grupa „Musiqq", „Dvīnes", Ivo Fomins, „Double Faced Eels", „into one", „Tumsa un Kaža", „The Crystal Apes" (DE), Vic Anselmo, „Thursday 12th", „Dziļā Nemaņā", Ratz Lukas, Andre Crash un Catherine, Droydi (BRA), Mats Gulbrandsen (NO), Roberts Lejasmeijers, [Ex] da Bass, Kristella, Da White, Chris Cherry, Anastacia, Paul Birman, DJ Reverss, DJ Mareks Lācis, DJ Vento, DJ Kress, DJ Gustavito, DJ AI-VA, DJ Rise, DJ Kaspars Markševics, DJ Wyesis, DJ Ikazz, DJ NS, DJ T un daudzi citi. Jau šobrīd „Studentu Paradīzes" mājas lapā ir iespējams iepazīties ar precīziem mākslinieku uzstāšanās laikiem, lai nepalaistu garām savus mīļākos mūziķus!

Pasākuma organizatori atgādina, ka vēl šobrīd biļešu cena ir 4 Ls. Sākot no 1.septembra, biļešu cena būs 5 Ls, pasākuma dienā – 6 Ls. Biļetes nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Swedbank jauniešu karšu īpašniekiem un OKartes lietotājiem - īpašas atlaides.

„Studentu Paradīzi 2011" atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, OKarte, AXA, Latvenergo, Red Bull, Garnier, iepirkšanās centrs Olimpia, Black Silver Partybus, Manaslecas.lv, Funky Fish, HAPPY UP, Tuborg.

Oficiālā pasākuma viesnīca: Tallink Hotel Riga.

Īpašu paldies sakām Arēnai Rīga, kur „Studentu Paradīzē" jaunieši pulcējas jau piekto gadu.

Informatīvie atbalstītāji: European Hit Radio, Draugiem.lv, 1188, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Inbox.lv, SIA UnitedPress, ISIC.lv, žurnāls FHM, Forum Cinemas, JcDecaux, žurnāls Cosmopolitan, Latviešu Radio, KasNotiek.lv, Double Coffee, Knutstyle, E-darbs, Apollo.lv.

Vairāk informācija www.studentuparadize.lv. Uzzini karstākās ziņas draugiem.lv, twitter.com un facebook.com.

Studenti dažādi – Paradīze viena!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV