Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Notiks vērienīga mājlietu ziedošanas akcija

Maija Trikule, 31.08.2011. 11:51

Labdarības portāls Ziedot.lv sadarbībā ar tirdzniecības centru Spice Home trīs dienas no 2. līdz 4. septembrim organizē Mājlietu labdarības dienas, aicinot ikvienu palīdzēt Latvijas daudzbērnu ģimenēm, kas nonākušas grūtā situācijā.

„Mudinām cilvēkus ziedot mājai nepieciešamas lietas un iedzīves priekšmetus, piemēram, mēbeles, sadzīves elektroniku, segas, lampas, traukus, bērnu ratiņus un gultiņas. Mājlietu labdarības dienās cilvēki ir aicināti atvest uz tirdzniecības centru Spice Home mantas, kas pašiem mājās nav nepieciešamas, bet būtu noderīgs atspaids grūtā situācijā nonākušām Latvijas ģimenēm," aicina akcijas organizatore, tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce.

Ziedot.lv sadarbībā ar biedrību Svētā Jāņa Palīdzība saziedotās lietas nogādās pie adresātiem – daudzbērnu ģimenēm visā Latvijā.

Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta atzīst: „Šī ir pirmā vērienīgā mājlietu ziedošanas akcija un es ceru, ka tā kļūs par tradīciju. Ziedot.lv ik dienas saņem lūgumus pēc palīdzības no ģimenēm, ko dzīvē piemeklējušas likstas, piemēram, zaudēts darbs, mājoklis, nelaimē cietis vai ģimeni pametis apgādnieks un reģistrē cilvēku palīdzības pieteikumus no dažādiem Latvijas reģioniem. No otras puses jūtam arī lielu interesi no ziedotājiem, kas vēlas atdot lietojamas mantas. Taču, līdz šim problēmas sagādāja tieši loģistika – mantu nogādāšana no ziedotāja pie palīdzības lūdzēja bija ziedotājiem neērta un sarežģīta. Priecājos, ka tagad, sadarbībā ar Spice Home ir rasta ērta, publiska, viegli atrodama un pārdomāta vieta, kur ziedotāji sev izdevīgā laikā – arī pēc darba laika un brīvdienās var nogādāt ziedojamās lietas."

Mājlietu labdarības dienas Spice Home 2. septembrī plkst. 12.00. atklās ar īpašu VIP mediju pasākumu. Atklāšanu vadīs pazīstamais notikumu vadītājs un radio balss īpašnieks Valdis Melderis. Akciju ar saviem ziedojumiem atbalstīs aktieri Santa Didžus, Ainārs Ančevskis, Jānis Skutelis, modes dāma Zane Vaļicka, veikala „Mini mode" īpašniece Kristīne Līpiņa, SIA Baltika Latvija (zīmoli Monton, Baltman, Mosaic) direktore Maruta Ērgle, Latvijas Blondīņu asociācijas vadītāja Marika Ģederte, dziedātāja Amber (Aija Vītoliņa), dejotāji – Viola Abramova un Rihards Mailītis un citas sabiedrībā zināmas personības. Pasākumā piedalīsies Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta un t/k Spice direktore Iveta Lāce. Mājlietu ziedošanas stendu – improvizētu dzīvoklīti no jau saziedotajām lietām iekārtos dizainere Anna Butele.

Ziedojumus Mājlietu labdarības dienās pieņems pie tirdzniecības centra Spice Home, Lielirbes ielā 29, centra darba laikā, piektdien un sestdien no plkst. 10.00 līdz 21.00, bet svētdien no plkst. 10.00 līdz 20.00. Ziedojumus īpašā teltī pie t/c Spice Home ieejas pieņems brīvprātīgie, kurus varēs atpazīt pēc vārda kartītes ar akcijas simboliku.

Ziedotājiem kā pateicība tiks dāvāta tase kafijas atpūtas vietā Home Lounge tirdzniecības centra Spice Home otrajā stāvā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV